12.9 C
Pals
Dimecres, 1 febrer 2023
- Publicitat -

La Tallada d’Empordà inaugura les obres de l’Ajuntament

S'ha fet més accessible i s'hi ha aplicat el sistema d'administració electrònica, entre altres actuacions

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest dissabte es van inaugurar les obres de remodelació de l’Ajuntament de la Tallada d’Empordà, que consisteixen en la instal·lació d’un ascensor i l’adaptació de l’Oficina d’Atenció Ciutadana a la planta baixa, amb l’adequació de les portes i la redistribució de l’espai, per adaptar l’edifici a la normativa vigent i fer-lo accessible a les persones que presenten algun tipus de discapacitat física, segons la Revista Baix Empordà. És la intervenció més important que s’ha fet a les dependències municipals des dels anys 80, i ha costat 74.569,85 euros, dels quals la Diputació de Girona n’ha finançat 38.000, el 50,9 %.

El president de la diputació de Girona, Miquel Noguer, va dir que “l’accessibilitat és molt important pel principi d’igualtat entre tots els ciutadans, i per tant, també ho és suprimir barreres arquitectòniques.” L’alcaldessa de La Tallada, Maria Dolors Guàrdia, també va destacar que s’han millorat els sistemes informàtics i donar resposta a l’administració electrònica per oferir un millor servei als veïns i veïnes.

L’acte institucional d’inauguració va ser a la Plaça de l’U d’Octubre de 2017, amb la presència de Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona; Maria Dolors Guàrdia, alcaldessa de la Tallada d’Empordà; Raül Morales, director dels Serveis Territorials del Departament de la Presidència a Girona; Joan Manel Loureiro, president del Consell Comarcal del Baix Empordà i Antoni Fernández, primer tinent d’alcalde de la Tallada d’Empordà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Beyoncé actuarà a l’Estadi Olímpic de Barcelona el 8 de juny

Beyoncé oferirà un concert el 8 de juny a l’Estadi Olímpic de Barcelona en el marc de la seva gira mundial “Renaissance World Tour“. L’actuació serà l’única que l’artista oferirà al nostre país. El primer concert tindrà lloc el 10 de maig a Estocolm i s’allargarà fins el 27 de setembre a Nova Orleans. Les
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -