6.4 C
Pals
Divendres, 23 abril 2021
- Publicitat -

La vaga universitària i la reacció dels estudiants

Escolta la portada d'aquest dimarts sobre la situació actual a les universitats catalanes i l'enfrontament entre estudiants per la vaga indefinida convocada

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Seguir les classes o anar a la vaga. El SEPC, o també anomenat Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, ha convocat una vaga universitària indefinida. En aquests moments s’estan començant a bloquejar els accessos als campus universitaris.

https://twitter.com/SEPC_nacional/status/1189071493831053312

Però aquesta mateixa vaga indefinida ha despertat una contra-opinió. En aquest cas la plataforma: S’ha Acabat! Joves per la defensa de la Constitució. Va néixer l’octubre de l’any passat i aquests dies està tenint força protagonisme. El motiu, perquè volen seguir estudiant tot i la convocatòria d’una vaga indefinida.

https://twitter.com/ShaAcabat/status/1188064237173776384

Tothom té dret a fer vaga o no fer-ne. Però, en el cas universitari aquest dret a rebutjar la vaga sempre ha estat bastant limitat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Ginestà ens presenten ‘L’Eva i la Jana’

Aquesta mitjanit Ginestà, la banda liderada pels germans Serrasolsas, han estrenat ‘L’Eva i la Jana’, el primer senzill del seu nou disc. La cançó explica la història de dues noies que es coneixen des de l’adolescència. El videoclip ha estat dirigit un cop més per Sara Hermo i Adrián Martos. La mescla i la masterització…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -