8.9 C
Pals
Dimarts, 26 gener 2021

L’Agència Catalana de Turisme ofereix protocols per als establiments, empreses i entitats del sector

L’objectiu de l’ens és blindar el sector turístic de Catalunya dels efectes de la crisi sociosanitària. L’ACT també ofereix un telèfon, el 935 19 41 07, per mantenir informada la ciutadania.

El més llegit

Palamós revisarà el projecte del camí de ronda després de les crítiques de SOS Costa Brava

Els ecologistes es mostren "satisfets" amb la decisió de modificar el camí de ronda de Palamós i adverteixen que la nova proposta ha de ser "menys artificial"

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Que torni el Tren Petit!

Escolto a Ràdio Capital que reneix el projecte de tren de la Costa Brava, impulsat per l’Associació pel Transport...

“La població de senglars està desbocada”

Nova queixa dels pagesos per la gran població de senglars que hi ha a les comarques de Girona
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

El servei de l’Agència Catalana de Turisme del Departament d’Empresa i Coneixement ha activat diverses eines per mantenir constantment informat a tot aquell que tingui un negoci, comerç o empresa turística durant la crisi generada per la Covid-19.

Una de les iniciatives ha estat la posada en marxa d’un call center amb un servei d’atenció personalitzat des d’on atenen totes les consultes.

Protocols de salut, seguretat i higiene

A més el Departament d’Empresa i Coneixement està treballant en l’elaboració de diferents protocols que hauran de seguir tots els establiments turístics i restaurants per tal de garantir als usuaris que apliquen exigents mesures de salut i higiene i que, per tant, les seves instal·lacions són segures en la prevenció de la Covid-19. En concret, s’està treballant en sis protocols, quatre per a establiments turístics (hotels, càmpings, establiments de turisme rural i apartaments turístics), un per a establiments comercials (restaurants) i un sisè que engloba altres activitats de l’àmbit turístic.

Aquests protocols estaran finalitzats la tercera setmana del mes de maig. No suposaran cap cost per al sector, ja que seran gratuïts, i seran ràpids i àgils d’executar tot i que seran exigents perquè es pretén que ens ajudin a generar valor i, per tant, que la demanda els reconegui.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El Consell Comarcal disposa als ajuntaments un servei de neteja i desinfecció dels equipaments i espais públics

L’ens comarcal ha contractat quatre persones per a aquest projecte, dins el Programa de Treball i Formació extraordinari convocat per la Generalitat arran el Covid19

Altres notícies