23 C
Pals
Dissabte, 13 abril 2024
- Publicitat -

Forallac aprova el Registre Municipal d’Associacions i Entitats Ciutadanes

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Forallac ha aprovat definitivament el Registre Municipal d’Associacions i Entitats Ciutadanes, una eina que té com a objectiu facilitar el coneixement del nombre i la tipologia de les entitats existents al municipi, les seves finalitats i representativitat, per tal de fer possible una correcta política municipal de foment de l’associacionisme.

Forallac disposa de múltiples entitats i associacions que sense ànim de lucre han col·laborat a promoure i fomentar la vida sociocultural, educativa, esportiva i recreativa, del municipi. Per aquesta raó, l’Ajuntament de Forallac, conscient del paper fonamental que desenvolupen les entitats i associacions en quan a dinamització social i d’impuls a la participació ciutadana, i amb la voluntat de crear condicions favorables per al seu funcionament i l’exercici dels seus drets, ha decidit elaborar un Registre Municipal d’Associacions i Entitats Ciutadanes.

Des de l’Ajuntament us animem per tal que si sou una entitat o associació, legalment constituïda, us hi inscrigueu. Tan és si el domicili social és a Forallac o a fora, sempre i quan es realitzin activitats adreçades a la defensa, foment o millora dels interessos generals o sectorials dels veïns del municipi.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Una nova avaria al camí de Castell d’Empordà de la Bisbal provoca una fuita d’aigua

Agbar apunta que es tracta d’una “fuita important”, però encara no saben quina és l’afectació que ha pogut tenir.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -