10.5 C
Pals
Dimarts, 9 març 2021

Forallac aprova el Registre Municipal d’Associacions i Entitats Ciutadanes

El més llegit

La curiosa història del Boreas, un vaixell enfonsat a Palamós

Drogues, Hitler, guerres i submarinisme. Una història de pel·lícula al fons del mar de Palamós.

Estabilitzat l’incendi en una nau industrial a Vall-llobrega

Els bombers treballen aquest dilluns a la nit per apagar un incendi en una nau industrial en un polígon de Vall-llobrega

Dues dones i un home van ser acusades de bruixeria al Baix Empordà

Així ho explica l’Atles de la cacera de bruixes, el web més complet que existeix sobre els judicis per bruixeria celebrats als segles XV-XVIII a Catalunya i Andorra.

Comptadors de persones a les Gavarres per l’increment d’excusionistes al massís

El confinament ha fet que s'incrementés l'afluència i, de retruc, algunes actituds incíviques com la brutícia
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Ajuntament de Forallac ha aprovat definitivament el Registre Municipal d’Associacions i Entitats Ciutadanes, una eina que té com a objectiu facilitar el coneixement del nombre i la tipologia de les entitats existents al municipi, les seves finalitats i representativitat, per tal de fer possible una correcta política municipal de foment de l’associacionisme.

Forallac disposa de múltiples entitats i associacions que sense ànim de lucre han col·laborat a promoure i fomentar la vida sociocultural, educativa, esportiva i recreativa, del municipi. Per aquesta raó, l’Ajuntament de Forallac, conscient del paper fonamental que desenvolupen les entitats i associacions en quan a dinamització social i d’impuls a la participació ciutadana, i amb la voluntat de crear condicions favorables per al seu funcionament i l’exercici dels seus drets, ha decidit elaborar un Registre Municipal d’Associacions i Entitats Ciutadanes.

Des de l’Ajuntament us animem per tal que si sou una entitat o associació, legalment constituïda, us hi inscrigueu. Tan és si el domicili social és a Forallac o a fora, sempre i quan es realitzin activitats adreçades a la defensa, foment o millora dels interessos generals o sectorials dels veïns del municipi.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Estabilitzat l’incendi en una nau industrial a Vall-llobrega

Els bombers treballen aquest dilluns a la nit per apagar un incendi en una nau industrial en un polígon de Vall-llobrega

Altres notícies