23.9 C
Pals
Dilluns, 15 juliol 2024
- Publicitat -

L’Ajuntament de Begur presenta el cartipàs municipal pel proper mandat

El nou equip de govern està format per l’alcaldessa Maite Selva i els regidors i regidores Jordi Carreras, Rafael Criado, Andreu Peñalver, Lídia Ponce, Jordi González i Manel Vallès

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El nou equip de govern de l’Ajuntament de Begur ha iniciat el mandat 2023-2027 amb la designació dels nous tinents d’alcalde i la delegació de competències dels set regidors i regidores que conformen el nou govern municipal.

Les regidories han quedat repartides entre els set regidors que formen part de l’equip de govern. A l’alcaldessa Maite Selva (Sempre per Begur i Esclanyà) portarà les regidories d’Urbanisme, Règim Interior, Sanitat, Serveis Socials i Consell Municipal d’Esclanyà. El seu soci de govern, Jordi Carreras (Més Begur i Esclanyà), portarà les àrees de la Brigada d’Obres i Manteniment, Obres i Serveis i Esports.

Rafa Criado serà el regidor de Seguretat Ciutadana i Festes; Andreu Peñalver portarà les àrees de Turisme, Promoció Econòmica, Comunicació, Hisenda, Comerç i Consum; Lídia Ponce serà la regidora de Gent Gran i Esclanyà. Jordi González Duque s’encarregarà de les àrees de Medi Ambient, Platges, Cultura i Igualtat. Finalment, Manel Vallès serà el regidor de Joventut, Noves Tecnologies, Participació ciutadana i Educació.

La designació de tinents d’alcalde i regidors delegats estableix la creació de tres tinences d’alcaldia. El primer tinent d’alcaldia serà Jordi Carreras; el segon tinent d’alcaldia serà Rafa Criado; i, finalment, Andreu Peñalver ocuparà la tercera tinença d’alcaldia.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Gregory Porter, un bri de llum a l’escenari de Porta Ferrada

Tal com va dir just començar el concert el mateix protagonista de la nit, el port de Sant Feliu...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -