20.2 C
Pals
Dimarts, 26 octubre 2021
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge fomenta la participació ciutadana

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni vol fomentar la participació ciutadana. Amb aquest objectiu, el consistori ha organitzat dues sessions específiques per als veïns dels barrir de Torre Colomina i Cases Noves. D’aquesta manera, vol implicar els veïns dels diferents punts del municipi en el projecte comú. L’Àrea de Participació Ciutadana s’ha fixat com a prioritat fomentar la participació dels veïns a l’hora de fixar les necessitats i prioritats del municipi. Per fer-ho, entén que cal apropar l’Ajuntament a la població i fer-ho per zones, perquè l’administració estigui a prop de la gent.

Amb aquesta voluntat, el consistori ha programat dues jornades de treball destinades als veïns de barris concrets. Aquest dimarts estan convocats els habitants del barri de Torre Colomina i d’aquí a una setmana, els de les Cases Noves. Les sessions de treball tindran lloc a la Sala Tic del Pavelló Firal, a les set de la tarda. S’hi debatran els problemes i les propostes de millora d’aquests barris. La dinàmica de la sessió està pensada per poder recollir els plantejaments que siguin viables, tant tècnicament com econòmicament. ­­Aquestes jornades presencials s’afegeixen a altres propostes de participació, com les bústies de les Oficines d’Atenció Ciutadana, les bústies mòbils el portal www.participa.calonge.cat i els pressupostos participatius.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Dwayne Johnson “The Rock” triomfa amb ‘Face Off’

Cada setmana apareix un nou fenomen viral gràcies a TikTok i el darrer ha estat el de l’actor i lluitador Dwayne Johnson, conegut per “The Rock“, que alguns dies va presentar l tema ‘Face Off‘, on col·labora amb Tech N9ne, Joey Cool i King Iso. La cançó s’ha situat com la més popular a TikTok,…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -