L’Ajuntament de Corçà reclama una escola nova a causa del mal estat de les infraestructures actuals

L'Ajuntament de Corçà ha demanat una subvenció al Departament d'Ensenyament per poder construir el nou edifici

El mal estat de l’edifici de l’Escola de Corçà ha portat a l’Ajuntament a idear la construcció d’una de nova. Per aquest motiu, la institució es troba en procés de demanar una subvenció al Departament d’Ensenyament.

Un  centre nou, sense problemes d’humitat, amb una aula d’informàtica actualitzada, menjador, laboratori i zona per practicar educació física. Aquestes són algunes de les característiques que es demanen per a la nova escola de Corçà. L’Ajuntament estaria disposat a pagar-ne la meitat.

A més, l’edifici actual genera una despesa constant en reparacions, a causa de l’antiguitat de l’edifici, el poc espai que hi ha i la manca de recursos. L’alcaldessa del municipi, Carme Güell, insisteix que reparar contínuament les infraestructures no és la solució.

 

Tot i que asseguren que el projecte està llest, des de l’Ajuntament expliquen que el Departament d’Ensenyament l’està endarrerint, al·legant que els falta documentació.

Es preveu que l’escola es construeixi al carrer de les Escoles Noves, al costat de la llar d’infants i el parc infantil, de manera que es crearia un nucli escolar a la zona.