18.2 C
Pals
Dilluns, 20 maig 2024
- Publicitat -

L’Ajuntament de la Bisbal suspèn el Parc Infantil de Nadal per l’augment de preus

El Parc Infantil de Nadal s'havia de celebrar els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre al Pavelló Firal.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Imatge del Parc Infantil de Nadal del 2019. Fotografia de: La Bisbal d’Empordà Cultura.

L’Ajuntament de la Bisbal de l’Empordà s’ha vist obligat a suspendre el Parc Infantil de Nadal a causa de l’increment de l’electricitat, el gas i, paral·lelament, els preus dels materials.

Així com informa el Diari de Girona, l’increment de despesa energètica d’enguany s’ha disparat fins a un 60%, segons Eurostat. Per aquesta raó, l’Ajuntament ha optat per carregar-se el parc, així com la cursa de Sant Silvestre. Ho ha manifestat en un comunicat: «L’Ajuntament s’ha vist obligat a suspendre enguany el Parc Infantil de Nadal i la Cursa de Sant Silvestre. Si bé el personal tècnic ha fet mans i mànigues per evitar les cancel·lacions, s’ha hagut de prendre aquesta decisió a contracor arran de l’increment de la despesa energètica que suposa cobrir el manteniment de les instal·lacions esportives. L’Àrea d’Esports del consistori bisbalenc espera poder recuperar ambdues activitats de cara a l’any vinent».

El regidor d’Esports del municipi, Pere Maruny, ha explicat al Diari de Girona que enguany s’han encarit totes les factures, en alguns casos triplicat, i s’ha hagut de prendre aquesta decisió.

Maruny afegeix que l’any passat l’Ajuntament també va descartar fer el Parc Infantil de Nadal com a mesura preventiva davant el repunt de casos de covid-19. «Tot i això, estem mirant de parlar amb les entitats esportives del municipi per veure si entre tots es pot trobar una alternativa, però no sé si hi som a temps perquè moltes entitats organitzen casals o campus durant les vacances nadalenques».

El Parc Infantil de Nadal s’havia de celebrar els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre al Pavelló Firal. Per la seva banda, la Cursa de Sant Silvestre s’havia de celebrar el 31 de desembre.

D’altra banda, el passat mes de novembre l’Ajuntament va aprovar un pressupost de 17,9 milions d’euros. El Diari de Girona explica que l’entitat preveu demanar un préstec de 1.713.891,40 euros en base a una despesa de 3.771.604,94 euros.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Cooprativa de Ramaders del Baix Empordà rep un dels guardons de la 2a edició dels Premis Generalitat Girona

Pepita Perich i la Fundació GironaEst són les dues altres candidatures guardonades a la segona edició d'aquests premis.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -