9.3 C
Pals
Dilluns, 26 febrer 2024
- Publicitat -

Palafrugell engega una campanya informativa sobre el tractament dels residus a les segones residències

L’objectiu és que els visitants i turistes també tingui una consciència sostenible sobre els residus

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palafrugell ha engegat una campanya informativa sobre la gestió dels residus destinada als apartaments turístics i les segones residències. Es tracta d’una estratègia comunicativa que busca un turisme amb una consciència més sostenible respecte als residus.

Un cop finalitzada la temporada turística, des de l’àrea de Qualitat Urbana, s’ha detectat que els habitatges de segona residència i els apartaments turístics, en moltes ocasions, no disposen d’informació sobre el tractament de residus o no saben on trobar aquesta informació, sigui perquè l’estada és curta o degut a què aquesta informació no els hi ha arribat. Per aquest motiu, hi ha un desconeixement sobre on i quan s’han de treure les escombraries o com tractar elements com els envasos, el cartró, el vidre o l’orgànica.

Per aquest motiu, ara s’engega una campanya que convida als visitants a gaudir de l’estada però que, al mateix temps, d’una manera molt gràfica i entenedora, els convida a separar els residus, conèixer quin són els dipòsits adequats per a cada tipus de residu i sobretot a mantenir neta la població no deixant els residus a les papereres ni abandonant-los al terra en qualsevol lloc.

Des del consistori s’ha editat un material gràfic que posarà a disposició dels gestors d’aquests tipus d’habitatges, així com als negocis que es dediquen al lloguer de finques i a tots aquells propietaris que disposin d’habitatges turístics, que caldrà recollir a l’àrea de Qualitat Urbana.

L’objectiu principal és que els visitants i turistes que s’acosten als nuclis de platja de Palafrugell com poden ser Calella de Palafrugell, Llafranc i Tamariu també ajudin a lluitar contra l’emergència climàtica i tenir una idea col·lectiva d’un turisme responsable i sostenible.

Comunicació reciclatge hanitatges turístics, àrea de Qualitat Urbana, Ajuntament de Palafrugell

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Dilluns ennuvolat amb risc de ruixats amb tempesta la segona meitat del dia

Dilluns amb cel tapat i ambient poc confortable. Pot ploure i localment ho pot fer amb ruixats acompanyats de tempesta entre la tarda i nit.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -