15.1 C
Pals
Dissabte, 4 febrer 2023
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palafrugell lliura els guardons a les dues empreses guanyadores del concurs “la igualtat a la feina recompensa”

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palafrugell ha entregat a les empreses CORBÍ ELECTRODOMÈSTICS, SL i ACTIESCOLA SLU un diploma i un guardó com a guanyadores del Concurs “La igualtat a la feina recompensa” que ha premiat les bones pràctiques en igualtat de gènere entre les empreses del municipi. Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell, Joan Vigas, primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció econòmica, i Josep Salvatella, regidor adjunt de Promoció econòmica, han fet entrega dels reconeixements a Sílvia Corbí de Corbí Electrodomèstics, i a Alfons Martí d’Actiescola.

Els objectius de la campanya eren 4:
1.    Conscienciar a la població en general de l’existència de la desigualtat entre dones i homes: àmbit educatiu, empresarial i familiar.

2.   Donar a conèixer dades actuals de la situació desfavorable de les dones en aquests àmbits.

3.   Promocionar els valors favorables a la igualtat de gènere: corresponsabilitat, apoderament i promoció de les dones i fomentar una actitud respectuosa i igualitària per raó de gènere.

4.   Visualitzar el desenvolupament de bones pràctiques en el teixit empresarial en matèria d’igualtat.

Aquesta campanya s’englobava dins l’eix 2, “Reorganització del treball i nous usos del temps”, del Pla d’Igualtat d’Oportunitats entre dones i homes 2017-2020 de l’Ajuntament de Palafrugell. Aquest pla ha estat elaborat per una comissió d’igualtat, formada per diferents serveis municipals i entitats del municipi, i consta de 6 eixos amb objectius i accions a desenvolupar, entre ells, l’eix que promou accions que promoguin la igualtat en el món del treball. La campanya s’ha dut a terme a través d’una subvenció del Departament de Treball i Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, gestionada per l’Institut de Promoció Econòmica (IPEP), el consistori ha posat en marxa la campanya “La igualtat a la feina recompensa”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -