Desactiven la càmera de control del passeig de Llafranc

L’Ajuntament de Palafrugell ha decidit retornar l’import de les sancions realitzades, fora de la temporada d’estiu, pel control fotogràfic situat a l’entrada del passeig de Cipsela de Llafranc

privat:-l’ajuntament-de-palafrugell-retornara-l’import-de-les-sancions-de-la-camera-de-control-de-llafranc-que-es-van-realitzar-fora-de-la-temporada-d’estiu

L’Ajuntament de Palafrugell tornarà l’import de més de 1.500 multes fetes per la càmera de control fotogràfic a l’entrada del passeig de Cipsela de Llafranc. Seran, però, les sancions que es van posar fora de la temporada turística. El motiu, una contradicció a la normativa.

Així doncs, podran recuperar els diners tots els que van passar per davant d’aquesta càmera entre el 15 d’octubre de 2018 i el 18 d’abril de 2019, i del 22 d’abril i al 31 de maig de 2019, així com les del 16 de setembre fins al 24 de setembre de 2019.

L’ajuntament no ha explicat per què es limiten els retorns a la temporada baixa. Ni tampoc quina és la contradicció detectada. Des del passat 25 de setembre, la càmera de control fotogràfic està desactivada i no tornarà a funcionar fins a l’entrada en vigor de l’ordenança modificada.

Les sancions realitzades entre l’1 de juny i el 15 de setembre de 2019 (temporada d’estiu), i també les del 19 d’abril al 22 d’abril de 2019 (període de Setmana Santa), es mantenen i seguiran el seu curs de tramitació.

Per tal de poder fer efectiu el retorn econòmic de la sanció, la persona afectada haurà d’entrar un escrit de sol·licitud de devolució a l’Ajuntament. El consistori també té previst informar als sancionats, amb l’objectiu que disposin de tota la informació necessària a l’hora de realitzar la sol·licitud de retorn de la sanció.