6.7 C
Pals
Dimarts, 30 novembre 2021
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós construirà un aparcament que recordarà un edifici del 1905

L'aparcament constarà de tres plantes i la seva façana reproduirà la de la desapareguda 'La Equitativa'.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

El consistori de Palamós, segons El Punt Avui, construirà un aparcament de tres plantes al centre del municipi, exactament al solar on es trobava la cooperativa ‘La Equitativa’. Encara que actualment ja fa la funció d’aparcament, el nou edifici tindrà una planta baixa, primera planta i una segona descoberta; i com a element simbòlic tindrà la reproducció de part de la façana noble de l’antiga edificació que es va construir el 1905.

Façana principal de La Equitativa. Recuperat de El Punt Avui (http://www.elpuntavui.cat/societat/article/10-administracions/2056705-un-aparcament-a-palamos-recordara-un-edifici-del-1905.html)

Lluís Puig, alcalde de Palamós, diu que, a falta que s’acabi de redactar el projecte, l’aparcament tindrà una capacitat per a uns 130 cotxes. Segons el citat mitjà, Puig afirma també que el projecte forma part d’un altre més ampli que estudia les necessitats d’aparcament al poble i que té un pes important el fet de recuperar un edifici singular i històric del municipi. L’alcalde explica que es treballa per integrar l’edifici dins el conjunt de la trama urbanística del municipi.

En aquests moments ja es té una partida pressupostària per invertir en el projecte executiu, que voltaria el milió d’euros. D’aquests, 250.000 provenen d’una subvenció de la Diputació de Girona i 250.000 més seran l’aportació de l’Ajuntament. La resta, uns 500.000 euros, aniran a càrrec de l’empresa adjudicatària de l’obra.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Adele ven més de 830.000 còpies de “30” en una setmana als Estats Units

Adele suma més de 839.000 unitats de “30” en tan sols una setmana als Estats Units. Unes xifres espectaculars si tenim en compte que el 2021 es venen molts menys discs que fa alguns anys. Prop de 700.000 còpies s’han venut en format físic i la resta digital. És el disc més venut de tot…
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -