19.4 C
Pals
Divendres, 22 octubre 2021
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós convoca una plaça temporal de policia local en comissió de serveis

L’objectiu és dotar el cos de més recursos personals

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Ja fa temps que la Policia Local es queixa de la falta de personal al cos, i és per aquesta raó que l’Ajuntament de Palamós ha engegat el procés per contractar un professional de carrera d’un altre municipi que cobriria una baixa laboral d’un màxim de dos anys. Amb aquesta iniciativa es vol dotar l’equip de més recursos personals.

La regidora de Recursos Humans de l’Ajuntament de Palamós, Maria Puig, ha explicat a Ràdio Palamós que s’acaba de convocar un concurs obert a funcionaris de carrera de qualsevol cos de policia local. Els candidats han de disposar de la titulació del curs bàsic de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, i estaran facultats per a totes les funcions que preveu la Llei de les policies locals del 1991. La persona triada substituirà la Baixa per incapacitat temporal de llarga durada d’un agent de la plantilla palamosina fins que es pugui reincorporar, amb un termini de dos anys.

El sindicat CSIF, majoritari dins la Policia Local de Palamós, denuncia des de fa temps la falta de personal del cos i el seu envelliment. Considera que necessitaria entre 10 i 15 agents nous. A banda de la contractació per comissió de serveis, l’Ajuntament de Palamós preveu convocar aquest any una altra plaça d’agent per cobrir una jubilació, i una plaça de sergent per promoció interna.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Ecologistes critiquen el nou carril bici entre Calella i Palafrugell

SOS Costa Brava critica que no s'han buscat alternatives al carril bici de l'autovia de Palafrugell a Calella
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -