3.9 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

L’Ajuntament de Palamós enquesta el teixit empresarial i comercial del municipi per conèixer l’impacte i les necessitats d’aquest sector davant la crisi de la COVID-19

El qüestionari s'ha distribuït telemàticament per part de l'Àrea de Promoció Econòmica, a més de 350 empreses, establiments i comerços locals

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós ha elaborat una enquesta mitjançant la qual poder conèixer l’impacte real que té la crisi del Coronavirus entre el sector empresarial, turístic i comercial del municipi. El qüestionari s’ha distribuït telemàticament per part de l’Àrea de Promoció Econòmica, a més de 350 empreses, establiments i comerços locals per tal que puguin fer arribar la informació sobre la repercussió real que està tenint aquesta crisi sanitària sobre els seus negocis.

L’enquesta pretén recollir dades quantitatives de l’empresa vinculades a aspectes com, els recursos humans en situació d’ERTO, els accessos a les ajudes proposades pel govern, la situació econòmica actual; o bé, els recursos, serveis i productes activats recentment i com a novetat, fruit de les conseqüències de la pandèmia. A banda també es demana la percepció econòmica que té el sector per als pròxims mesos, així com quines mesures consideren que cal desenvolupar, a curt termini, per a millorar les seves circumstàncies.

Amb totes aquestes dades s’obtindrà una àmplia radiografia que permetrà poder planificar, proposar i prendre aquelles mesures que des de l’àmbit local o amb la col·laboració autonòmica o estatal, es facin necessàries per a garantir l’activació econòmica del municipi un cop superat el confinament.

Les àrees de Promoció Econòmica i de Turisme treballen en paral·lel en altres propostes que durant aquesta crisi sanitària s’han activa en suport al sector empresarial, turístic i comercial del municipi. Amb aquest objectiu s’ha activat, des del primer moment, un nou espai a la web municipal mitjançant el qual poder informar d’aquelles mesures laborals i econòmiques que s’han establert amb motiu de l’aplicació de l’estat d’alarma.

En aquest context, s’ha creat un ampli programa de sessions formatives gratuïtes que ofereix continguts online pensats per a plantejar noves dinàmiques de negoci en l’àmbit de les empreses davant situacions complexes. Aquesta proposta de formació s’iniciaran el demà i s’allargarà fins el 21 de maig. Les inscripcions es poden formalitzar a: www.palamosocupacio.cat

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies