16.9 C
Pals
Diumenge, 5 febrer 2023
- Publicitat -

La CUP de Calonge proposa a tots els partits crear una taula per “estudiar un govern de col·laboració temporal”

La proposta la fan "atesa la crisi de govern actual al municipI i que exigeix una solució col·lectiva", que seria un govern amb tots els partits per "afrontar la situació de la COVID-19 i estar a l'alçada del que necessita el poble"

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La CUP-Alternativa Municipalista de Calonge i Sant Antoni ha anunciat que proposa la creació d’una “taula de crisi” amb la participació de tots els grups municipals per “estudiar la conformació d’un govern de col·laboració temporal”. Aquesta fórmula implicaria l’entrada a l’Executiu de cadascuna de les forces polítiques del plenari, és a dir, que estaria integrat per ERC, Junts per Calonge i Sant Antoni, el PSC, Avancem, Republicans de Calonge i Sant Antoni, la CUP i el PP.

Tal com els cupaires van anunciar fa uns dies, estaven en ple “procés de reflexió” i ja van anticipar que es posicionarien aviat després de la sortida de Norbert Botella del govern, deixant l’Executiu amb només set regidors. La incògnita era si la CUP mantindria el suport a ERC i Avancem com a soci extern del govern (ja que van firmar un pacte d’estabilitat amb ells i Republicans que va permetre la investidura de Miquel Bell-lloch com a alcalde), i l’assemblea del partit ha optat per “iniciar una ronda de contactes amb els grups municipals per valorar la viabilitat” d’un govern de col·laboració de totes les formacions.

Segons expliquen, “la greu crisi derivada de la COVID-19 ens obliga a treballar des d’un marc mental de canvi de paradigma cap a una nova realitat”. La finalitat d’aquest govern conjunt, diuen, seria la d’“afrontar la sitaució actual i estar a l’alçada del que necessita el poble”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -