15.2 C
Pals
Dimecres, 24 febrer 2021

L’Ajuntament de Palamós posa en marxa una plataforma de venda on-line destinada als establiments locals

Aquesta plataforma busca obrir nous canals de venda pels establiments de Palamós i per això compta amb tota la tecnologia desenvolupada per una empresa especialitzada, amb un sistema que permet anar-la ampliant i fer-la créixer a mesura que s’incorporin empreses i productes.

El més llegit

Comença la vacunació contra la COVID-19 en punts emblemàtics del Baix Empordà

Aquest dimarts s’inicia el procés de vacunació a les persones amb gran dependència i la setmana vinent amb majors de 80 anys. Es vacunarà al Teatre Mundial o a Can Quintana

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

Mor el jafrenc Lluís Aldeguer, primer inspector en cap dels Mossos d’Esquadra

L'any 1988, després d'una llarga trajectòria, va ser nomenat coronel. 
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

Des dels serveis de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Palamós s’està ultimant la creació de la plataforma local “www.depalamos.cat” per a la venda on-line de productes dels establiments comercials locals.

Es tracta del nou recurs telemàtic municipal que es posarà plenament en servei coincidint amb la propera campanya de Nadal. Aquest sistema de venda on-line no té cap cost pels establiments adherits, i forma part de les mesures previstes per l’Ajuntament de Palamós en el Pla de xoc municipal de reactivació econòmica i social creat per combatre la crisi de la COVID19.

Amb la posada en marxa d’aquest nou servei es permet la creació del primer mercat exclusivament local a Internet, que inclourà la informació de totes les empreses i comerços de Palamós que vulguin aparèixer en aquest portal per vendre alguns dels seus productes en oferta o promoció, i pensat per poder donar impuls a les diferents campanyes comercials del municipi, afavorint la venda directa entre els clients i les empreses.

Aquesta plataforma busca obrir nous canals de venda pels establiments de Palamós i per això compta amb tota la tecnologia desenvolupada per una empresa especialitzada, amb un sistema que permet anar-la ampliant i fer-la créixer a mesura que s’incorporin empreses i productes.

Els establiments participants podran comercialitzar els productes que destaquin a cadascuna de les campanyes. La plataforma podrà enllaçar amb la plana web de venda on-line de l’establiment, o bé al seu correu electrònic, whatsapp o telèfon, perquè es finalitzi la venda directament amb el client.

Aquest nou recurs digital se suma i complementa, des d’un àmbit local, amb plataformes com la “Cliccat.cat”, que aglutina comerços de tot Catalunya i també hi ha establiments de Palamós que ja hi formen part.

Obert a tot el comerç i empreses locals
L’Ajuntament fa una crida a tots els propietaris de comerços i empreses del municipi perquè es puguin sumar a la iniciativa, omplint el formulari amb les dades de l’establiment participant que caldrà fer arribar a l’Àrea de Turisme.

Els establiments interessats poden demanar més informació o sol•licitar la seva incorporació a la plataforma “www.depalamos.cat”, als serveis de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Palamós

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Agricultura crea un comitè tècnic per fer front de manera conjunta a la plaga del bernat marbrejat

El Bernat marbrejat s'ha trobat en 163 municipis i es tem que comenci a provocar danys en cultius agrícoles

Altres notícies