24.3 C
Pals
Diumenge, 25 juliol 2021
- Publicitat -

El Parlament aprova exigir l’ampliació de l’Escola Portitxol de l’Estartit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La Comissió d’Educació del Parlament va donar llum verda a exigir l’ampliació de l’Escola Portitxol, de l’Estartit. La proposta de resolució en aquest sentit va ser portada a la Comissió d’Educació del Parlament pel grup Ciutadans i va ser aprovada per unanimitat.

El diputat de Ciutadans per Girona, Héctor Amelló, va explicar durant la Comissió que l’escola ha passat de ser un centre petit, a un col·legi en expansió i molt divers. Va dir que per això és necessària aquesta ampliació.

La proposta, després de rebre dues esmenes de Junts i Esquerra, va ser aprovada per unanimitat durant la Comissió del Parlament. Aquesta demana que s’inclogui una partida per l’ampliació als propers pressupostos i que l’ampliació es faci en el termini més breu possible.

La posició de l’EMD de l’Estartit

Per una altra banda, el president de l’EMD de l’Estartit, Francesc Ferrer, assegura que estan “completament d’acord” amb aquesta proposta i ampliació de l’escola. Explica que és un dels objectius clau del mandat, i que s’està treballant per poder-lo desenvolupar.

Ferrer explica que tant ell com l’alcalde de Torroella, Jordi Colomí, estan treballant i pressionant per tenir dates i terminis clars. Tot i així, diu que això està ara al teulat del Departament d’Ensenyament.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Ràdio Capital 20 anys – Capítol 20: 2020

Repassem tot el que va donar de si el 2020 amb la Mar Coll, en Miquel Curanta i en Marc Clapés.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -