14.1 C
Pals
Dimarts, 5 desembre 2023
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós presentarà una nova proposta per desenvolupar el polígon industrial de la Pietat

La nova proposta passarà per una superfície de sòl més reduïda que l'actual

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El consistori palamosí presentarà una nova iniciativa per desenvolupar el polígon de la Pietat, segons ha avançat Ràdio Palamós. Tot indica que la proposta passarà per una superfície de sòl industrial més reduïda que l’actual i que sigui econòmicament més viable.

Ara mateix, però, no és una de les màximes prioritats del govern segons ha afirmat l’alcalde Lluís Puig d’Esquerra, però, ha assegurat que si ERC continua governant el municipi durant els pròxims anys, aquest projecte, molt probablement, es durà a terme.

L’Associació Palamosina d’Empresaris Industrials va expressar fa poques setmanes el seu malestar amb el fet que no es consideri prioritari desencallar el sòl industrial del polígon de la Pietat. Alguns dels membres de l’entitat van adquirir diversos terrenys, ja que, segons el plantejament urbanístic del municipi, aquest era un espai de desenvolupament industrial.

Va ser el PSC qui va aprovar la proposta inicial del Pla d’Ordenació Urbanística i que havia projectat un polígon industrial d’unes 45 hectàrees. Amb l’arribada d’Esquerra Republicana al govern municipal, aquesta extensió es va reduir fins a 24,5 hectàrees brutes. Les propostes, però, no van convèncer a la Generalitat per l’impacte ambiental excessiu. El batlle palamosí ha admès que la nova proposta haurà de ser a la baixa.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palamós instal·larà un ascensor per unir la plaça del Pedró amb el Port Marina

Les obres per instal·lar l'ascensor començaran la setmana que ve i tindran un cost de 490.000 euros que assumirà de manera íntegra el Port Marina de Palamós.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -