22 C
Pals
Divendres, 21 juny 2024
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós tanca els comptes municipals del 2019 amb un resultat positiu

Aquesta dada segueix la tendència positiva que s'ha fet habitual en les liquidacions pressupostàries dels darrers anys

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós ha tancat l’exercici econòmic del 2019 amb el resultat positiu de més de 3,4 milions d’euros. Aquesta xifra segueix la tendència positiva que s’ha fet habitual en les liquidacions pressupostàries dels darrers anys.

Aquesta bona dinàmica econòmica permet que l’endeutament del municipi se segueixi reduint, passant del 26% d’ara fa aproximadament un any, al 21% en el qual es troba ara, a situar-se per sota del 20% durant el 2020. Cal destacar doncs aquesta progressiva tendència a la baixa que s’ha obtingut en els darrers anys, i que situaven el deute del municipal en un 58% l’any 2014, un 52% el 2015, un 46% el 2016, i un 33,34% l’any 2017.

A més, el romanent positiu de tresoreria acumulat en els darrers anys a l’Ajuntament de Palamós se situa en un total de més de 4 milions d’euros.

El superàvit global aconseguit és fruit d’un treball de gestió que s’ha realitzat des de l’Àrea de Serveis Econòmics, potenciant l’estalvi i amb una implicació directa de les àrees municipals.

A més la dinàmica constant realitzada ha aconseguit incrementar el nivell d’ingressos en els pressupostos municipals. Aquesta tasca referma l’estabilitat pressupostària de l’economia municipal que situa ara la seva capacitat de finançament en més d’1 milió.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sostre Cívic i l’Ajuntament de Palamós celebren l’inici d’obres de l’habitatge cooperatiu Terra de Mar

Ahir dijous 20 de juny es va celebrar l’inici oficial de les obres del projecte d’habitatge cooperatiu ‘Terra de Mar’ a Palamós, impulsat per Sostre Cívic i l’Ajuntament del municipi. L’acte va comptar amb l’assistència de més de 50 persones, incloent-hi les sòcies impulsores i diverses autoritats locals, comarcals i de la Generalitat. El projecte
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -