13.9 C
Pals
Dijous, 27 gener 2022
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós tanca els comptes municipals del 2019 amb un resultat positiu

Aquesta dada segueix la tendència positiva que s'ha fet habitual en les liquidacions pressupostàries dels darrers anys

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Ajuntament de Palamós ha tancat l’exercici econòmic del 2019 amb el resultat positiu de més de 3,4 milions d’euros. Aquesta xifra segueix la tendència positiva que s’ha fet habitual en les liquidacions pressupostàries dels darrers anys.

Aquesta bona dinàmica econòmica permet que l’endeutament del municipi se segueixi reduint, passant del 26% d’ara fa aproximadament un any, al 21% en el qual es troba ara, a situar-se per sota del 20% durant el 2020. Cal destacar doncs aquesta progressiva tendència a la baixa que s’ha obtingut en els darrers anys, i que situaven el deute del municipal en un 58% l’any 2014, un 52% el 2015, un 46% el 2016, i un 33,34% l’any 2017.

A més, el romanent positiu de tresoreria acumulat en els darrers anys a l’Ajuntament de Palamós se situa en un total de més de 4 milions d’euros.

El superàvit global aconseguit és fruit d’un treball de gestió que s’ha realitzat des de l’Àrea de Serveis Econòmics, potenciant l’estalvi i amb una implicació directa de les àrees municipals.

A més la dinàmica constant realitzada ha aconseguit incrementar el nivell d’ingressos en els pressupostos municipals. Aquesta tasca referma l’estabilitat pressupostària de l’economia municipal que situa ara la seva capacitat de finançament en més d’1 milió.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Partit d’alta volada entre el Vic i el Bisbal Bàsquet

El Sol Gironès Bisbal visitarà aquest dissabte la pista del Club Bàsquet Vic, després que la setmana passada no pogués disputar el duel contra el Platges Mataró, a causa de diversos casos positius de Covid detectats en membres dels dos equips.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -