9.3 C
Pals
Dimarts, 31 gener 2023
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós tanca els comptes municipals del 2019 amb un resultat positiu

Aquesta dada segueix la tendència positiva que s'ha fet habitual en les liquidacions pressupostàries dels darrers anys

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós ha tancat l’exercici econòmic del 2019 amb el resultat positiu de més de 3,4 milions d’euros. Aquesta xifra segueix la tendència positiva que s’ha fet habitual en les liquidacions pressupostàries dels darrers anys.

Aquesta bona dinàmica econòmica permet que l’endeutament del municipi se segueixi reduint, passant del 26% d’ara fa aproximadament un any, al 21% en el qual es troba ara, a situar-se per sota del 20% durant el 2020. Cal destacar doncs aquesta progressiva tendència a la baixa que s’ha obtingut en els darrers anys, i que situaven el deute del municipal en un 58% l’any 2014, un 52% el 2015, un 46% el 2016, i un 33,34% l’any 2017.

A més, el romanent positiu de tresoreria acumulat en els darrers anys a l’Ajuntament de Palamós se situa en un total de més de 4 milions d’euros.

El superàvit global aconseguit és fruit d’un treball de gestió que s’ha realitzat des de l’Àrea de Serveis Econòmics, potenciant l’estalvi i amb una implicació directa de les àrees municipals.

A més la dinàmica constant realitzada ha aconseguit incrementar el nivell d’ingressos en els pressupostos municipals. Aquesta tasca referma l’estabilitat pressupostària de l’economia municipal que situa ara la seva capacitat de finançament en més d’1 milió.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Policia Local de Palafrugell aixeca 12 actes per tinença de substàncies estupefaents en un cap de setmana

Al control policial hi va participar la Unitat de Drons i la Unitat Canina.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -