33 C
Pals
Divendres, 19 juliol 2024
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós té enguany 1’8 milions d’euros de superàvit

Aquesta quantitat anirà destinada al finançament d'inversions i despeses, i se suma a la que ja inclou el pressupost ordinari.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Àrea de Serveis Econòmics de l’Ajuntament de Palamós ha tancat l’exercici 2021 amb un superàvit de 1’8 milions d’euros que aniran destinats al finançament d’inversions i despeses, i que se sumen als que ja inclou el pressupost ordinari.

Segons l’Ajuntament, aquesta xifra és fruit del resultat positiu de l’exercici 2021, i continua amb la tendència positiva de les darreres liquidacions pressupostàries. Aquesta bona dinàmica econòmica també permet que l’endeutament del municipi es continuï reduint, passant del 22’22% de fa un any, al 17’74% al tancament del 2021.

Els bons resultats econòmics d’aquests darrers anys, expliquen des de l’Ajuntament, són fruit del treball de gestió i control que s’aplica des de les respectives àrees municipals sota la supervisió dels Serveis Econòmics municipals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’espai natural de Castell instal·la amb un punt d’informació i vigilància

L'espai natural de Castell compta amb un punt d'informació i vigilància gestionat per l'ADF Gavarres Marítima. Aquesta iniciativa de l'Àrea de Medi Ambient, activa durant juliol i agost, fomenta els valors mediambientals i la prevenció d'incendis. A més, l'ADF realitza tasques de manteniment i prevenció d'incendis durant tot l'any en altres espais naturals del municipi.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -