11.8 C
Pals
Dijous, 27 gener 2022
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós vol iniciar la reforma de l’Eixample abans de final d’any

L’obra, que renovarà un espai construït a finals del segle XIX, serà finançada en una tercera part pels veïns de la zona

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Segons informa El Punt Avui, l’Ajuntament de Palamós preveu iniciar, poc abans de final d’any, les obres de reurbanització d’una zona de l’Eixample, que delimita pels carrers Enric Vincke, del Carmel, de la Indústria i del President Macià. Jordi Pallí, regidor d’urbanisme, La reforma inclou una millora integral de l’espai urbà: paviment, calçada, voreres, xarxes i serveis soterrats, mobiliari urbà i arbrat.

 

Aquest obra continua amb el projecte de renovació del sector del Palmar, i és una de les grans obres d’aquest govern, que vol incentivar l’obra pública en espais on fa anys que no es du a terme cap actuació. El pressupost estimat és de 984.000 euros, i com ja és habitual en obres d’aquesta envergadura, els veïns assumiran al voltant del 30%, uns 303.000 euros, que sortiran d’una contribució especial aprovada al mes de maig, amb els vots en contra de la CUP i el PSC.

El projecte es posarà a concurs aquest més per a què les obres s’inicin a finals d’any. Es preveu que finalitzin entre maig i juny del 2019.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Platja d’Aro impulsa un protocol pioner a Catalunya per prevenir i combatre l’assetjament a infants i adolescents

És comú per a escoles, institut, activitats extraescolars i de lleure i posa el focus en l'educació emocional
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -