13.3 C
Pals
Dimarts, 24 maig 2022
- Publicitat -

L’Ajuntament de Torroella comença a millorar els carrers de Sobrestany

Aquests treballs pretenen solucionar els problemes que patia la xarxa durant la pluja intensa, que a conseqüència de les filtracions del canal de regadiu es col·lapsava.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, segons el Diari de Girona, ha començat a renovar la xarxa d’evacuació d’aigües residuals del poble de Sobrestany. Aquests treballs pretenen solucionar els problemes que patia la xarxa durant la pluja intensa, que a conseqüència de les filtracions del canal de regadiu es col·lapsava. Aquesta entrada d’aigües blanques a la canalització feia que el cabal d’entrada al bombament, situat a l’altre costat de la carretera GI-623, superés la capacitat dels equips. La situació era encara pitjor des de l’abril a l’octubre, durant la temporada de regadiu.

El pressupost de les obres tenen un cost d’uns 123 mil euros i compten amb el finançament de la Generalitat a través del PUOSC. Els treballs tenen un termini de finalització de dos mesos.

Les obres també serviran per carrers del nucli de Sobrestany que no estan asfaltats, una actuació reivindicada en el Consell de Barri d’aquest sector.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Mantinc el català (tant com puc)

Últimament s'ha posat de moda aquella frase de "Mantinc el català", per posar èmfasi en què cal reforçar l'ús...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -