14.7 C
Pals
Dilluns, 4 desembre 2023
- Publicitat -

L’Ajuntament de Torroella retalla el pressupost per l’EMD de l’Estartit

El president de l'Entitat Municipal Descentralitzada de l'Estartit lamenta que l'alcalde impedís la seva intervenció en el darrer plenari de Torroella.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El president de l’EMD, Francesc Ferrer. Fotografia de l’Entitat Municipal Descentralitzada de l’Estartit. 

El president de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de l’Estartit, Francesc Ferrer, denuncia que el pressupost aprovat per l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han reduït les transferències a l’EMD en 54.990 euros, segons apunta el diari de Girona.

En un escrit adreçat a l’Ajuntament, Ferrer exposava la seva incertesa davant la baixada de les despeses corrents de l’EMD: «Com es pot justificar que les despeses corrents de l’Ajuntament pels capítols 1 i 2 s’incrementin un 24,12% respecte del 2022 i que les despeses corrents de l’EMD disminueixin un 10,84% respecte del 2022?» . Segons informa el Diari de Girona, tenia previst llegir en el plenari que va debatre i aprovar els pressupostos. No obstant això, segons Ferrer, l’alcalde, Jordi Colomí, va vetar la seva intervenció en el debat. Només li va permetre intervenir en el torn de precs i preguntes, on va declinar del debat pressupostar limitant-se a reclamar una reunió bilateral amb l’alcalde i a sol·licitar que li comuniquessin oficialment la normativa d’intervenció en el ple.

El Diari de Girona explica que, segons el president de l’EMD, el pressupost de Torroella discrimina l’Estartit: «Per què l’IPC de Torroella és diferent del de l’Estartit en el Pressupost 2023? Per què el preu del subministrament d’electricitat és més car a Torroella que a l’Estartit? Consideren que aquest pròxim 2023 l’EMD prestarà menys serveis que durant l’any 2022?» es pregunta Ferrer.

L’estat dels comptes de l’EMD i el retard en el pagament de subvencions a les entitats ha generat una situació convulsa a pocs mesos de les eleccions municipals.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -