29.1 C
Pals
Dimarts, 16 agost 2022
- Publicitat -

L’Ajuntament de Begur endega diverses actuacions per renovar el Parc de l’Arbreda

Una segona pista esportiva i un nou paviment del Local Jove són algunes de les accions que la Regidoria de Joventut està duent a terme.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquesta setmana s’han iniciat les obres al Parc de l’Arbreda i que, pel que fa a la part exterior, consisteixen en la creació d’una pista esportiva paral·lela a la ja existent i que comptarà amb dues porteries de futbol desmuntables. La finalitat de l’actuació, treballada conjuntament amb la Regidoria d’Esports, és millorar les condicions de joc de la zona, així com convertir-la en un espai més ampli, còmode i practicable. A més, ambdues pistes juntes formaran un sol espai pavimentat i en el futur podran acollir esdeveniments de diferents àmbits. Un cop finalitzats els treballs pròpiament de la pista, es col·locaran altres elements per seguir condicionant el Parc; en aquesta línia, s’incrementarà la zona d’arbrat de forma significativa per oferir una àrea fresca i d’ombra a l’estiu, i més recollida durant els mesos de fred.

Obres Parc de l’Arbreda

A banda d’aquesta intervenció, des de la Regidoria de Joventut també s’està treballant en la millora de les condicions del Local Jove ubicat al Parc. En aquest sentit, es col·loquen cortines  motoritzades ja que pesen i tenen grans dimensions, està previst instal·lar un recobriment al terra que permeti realitzar-hi activitats d’interior, i també s’habilitarà una cuina bàsica per tal que se’n pugui fer ús en festes i ocasions especials.

Manel Vallès, regidor de Joventut de Begur, destaca que “la voluntat de l’equip de govern és renovar i dinamitzar el Parc de l’Arbreda efectuant inversions de millora i oferint un espai més amable i que convidi a celebrar-hi activitats d’esbarjo, tant a l’aire lliure com a l’interior del Local Jove”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Punt Jove de Palamós surt al carrer aquest estiu per fomentar les seves activitats

L’Espai Jove Mòbil es va estrenar divendres passat i es tornarà a programar demà dimecres dia 17, i també el 26 d’agost
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -