12.8 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

L’Ajuntament reprèn les obres d’asfaltatge de diversos carrers de la urbanització Mas Vilar 22 de setembre de 2020

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha reprès les obres d’asfaltatge de diversos trams de carrers de la urbanització Mas Vilar de la Mutxada. Les obres es van iniciar al juliol, i es van aturar temporalment per complir amb la normativa municipal que impedeix realitzar obres a l’agost i fins al 15 de setembre. L’actuació d’asfaltatge s’ha reprès als carrers Goleta, Veler i Begur, i es preveu que els treballs puguin acabar demà.

El projecte que s’està executant a Mas Vilar té com objectiu la millora i reforç de diferents trams de paviment dels carrers Fragata, Goleta, Veler i Begur, una actuació que engloba un total de 7.152 metres quadrats i que es complementarà amb l’actuació de la Brigada Municipal per reparar altres trams de carrers no inclosos en aquest projecte. Les obres d’asfaltatge s’han definit prioritzant l’actuació en els carrers que estan en més mal estat, de manera que la principal via on ja s’ha actuat és el carrer de la Fragata (3.240 m2), i ara es finalitzarà l’asfaltatge als carrers Begur (2.349 m2), el carrer Goleta (1.368 m2) i el carrer Veler (195 m2).

En els trams de la urbanització en més mal estat s’ha reforçat la secció de ferm existent, mitjançant l’estesa i compactació per sobre la rasant de ferm existent d’una capa de 10 cm de mescla bituminosa en calent. Aquesta solució va acompanyada del fresat d’una franja lateral del carrer de 1,50 metres d’amplada, en ambdós costats, per tal de mantenir la mateixa cota de rasant als laterals. Els treballs també inclouen el repintat de la senyalització viària.

En els carrers que queden exclosos d’aquest projecte la Brigada Municipal actuarà de manera puntual per poder reparar els trams en mal estat.

L’asfaltatge de diversos carrers de la urbanització Mas Vilar té un preu d’execució de 75.000 € Iva inclòs.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

En llibertat un home acusat de robar a Palafrugell

El presumpte lladre hauria forçat els accessos, en un cas una porta i en l’altre una finestra, per colar-se dins l’immoble i sostreure diners en metàl·lic

Altres notícies