24.1 C
Pals
Dimarts, 20 octubre 2020

L’Ajuntament reprèn les obres d’asfaltatge de diversos carrers de la urbanització Mas Vilar 22 de setembre de 2020

El més llegit

Una empresa empordanesa dissenya una web gratuïta per a bars i restaurants perquè venguin en línia menjar per emportar

Creativa Online ja va fer aquest servei desinteressat al comerç en la primera onada de la pandèmia

Ecologistes i pagesos s’oposen a la variant de Torroella

Sostenen que el futur pont sobre el Ter trinxarà la plana agrícola i tan sols traurà un 10% del trànsit cap a l'Estartit

La Policia Local de Palamós i els Mossos d’Esquadra posen prop de 50 denúncies a grups de joves per fer ‘botellón’

Els agents van localitzar grups de cinquanta persones consumint alcohol i sense mantenir distàncies a la Platja Gran

Toni Bachiller: “Creiem que no tocava que la Generalitat prengués aquesta decisió”

Segons ens ha explicat, els restauradors s’han adaptat amb molta rapidesa ja que la majoria, més de 25,  han obert per assegurar el servei a domicili. Tot i així, afirma que aquesta solució no és viable a llarg termini.
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha reprès les obres d’asfaltatge de diversos trams de carrers de la urbanització Mas Vilar de la Mutxada. Les obres es van iniciar al juliol, i es van aturar temporalment per complir amb la normativa municipal que impedeix realitzar obres a l’agost i fins al 15 de setembre. L’actuació d’asfaltatge s’ha reprès als carrers Goleta, Veler i Begur, i es preveu que els treballs puguin acabar demà.

El projecte que s’està executant a Mas Vilar té com objectiu la millora i reforç de diferents trams de paviment dels carrers Fragata, Goleta, Veler i Begur, una actuació que engloba un total de 7.152 metres quadrats i que es complementarà amb l’actuació de la Brigada Municipal per reparar altres trams de carrers no inclosos en aquest projecte. Les obres d’asfaltatge s’han definit prioritzant l’actuació en els carrers que estan en més mal estat, de manera que la principal via on ja s’ha actuat és el carrer de la Fragata (3.240 m2), i ara es finalitzarà l’asfaltatge als carrers Begur (2.349 m2), el carrer Goleta (1.368 m2) i el carrer Veler (195 m2).

En els trams de la urbanització en més mal estat s’ha reforçat la secció de ferm existent, mitjançant l’estesa i compactació per sobre la rasant de ferm existent d’una capa de 10 cm de mescla bituminosa en calent. Aquesta solució va acompanyada del fresat d’una franja lateral del carrer de 1,50 metres d’amplada, en ambdós costats, per tal de mantenir la mateixa cota de rasant als laterals. Els treballs també inclouen el repintat de la senyalització viària.

En els carrers que queden exclosos d’aquest projecte la Brigada Municipal actuarà de manera puntual per poder reparar els trams en mal estat.

L’asfaltatge de diversos carrers de la urbanització Mas Vilar té un preu d’execució de 75.000 € Iva inclòs.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

S’habiliten noves places d’aparcament a Palamós

Al carrer de Conrad Pallí i Batet de Palamós, davant la Policia Local, hi haurà noves places d'aparcament. De moment aquest és un solar...

Miki Núñez torna amb ‘Viento y Vida’ al costat de Despistaos

Aquest divendres 23 d’octubre sembla que serà mogut pel que fa a les novetats, d’una banda amb el retorn d’Ariana Grande amb ‘Positions‘, el possible nou senzill d’Adele, la nova cançó dels Buhos ‘Mil batalles’, el nou disc de Bruce Springsteen i ara també amb un nou senzill del terrassenc Miki Núñez. El cantant català…

Pals donarà subvencions a families i empreses

Les sol·licituds es podran començar a presentar a partir del dia 26 d’octubre de 2020

Un dels 36 animals de nom “Covid” de Catalunya, al Baix Empordà

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya (CCVC) va presentar la setmana passada el Segon Estudi d'Animals de Companyia de Catalunya.

Altres notícies