19.4 C
Pals
Divendres, 22 octubre 2021
- Publicitat -

L’alcaldia de Palafrugell es trasllada als barris

Ràdio Capitalhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

A partir del mes de març l’alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, es traslladarà als diferents barris i nuclis urbans del municipi. “L’alcalde al teu barri” es posarà en pràctica per primera vegada el proper 7 de març al Carrer Ample, on durant el matí l’alcaldia s’instal•larà al local social del barri.

La iniciativa, pretén facilitar el contacte dels veïns amb l’alcalde, i que li puguin traslladar queixes, dubtes o qüestions diverses sobre el seu barri. Per l’alcalde de Palafrugell, Juli Fernández aquesta proposta “referma la idea que un alcalde ha de trepitjar carrer per saber la realitat del poble i tenir un contacte constant amb els ciutadans per tal de conèixer de prop les seves inquietuds, així com la problemàtica dels diferents barris”.

Aquesta mesura ha de servir per complementar les reunions que l’alcalde manté periòdicament amb les diferents associacions veïnals del municipi.

El primer barri que es visitarà serà el Carrer Ample, però en els proper mesos l’alcadia també es traslladarà als barris de La Punxa, Mas Mascort, Pi Verd i Vilaseca-Bruguerol i als nuclis urbans de Calella de Palafrugell, Llafranc, Llofriu i Tamariu.

Aquesta iniciativa, se suma a l’aplicació per mòbils que es va posar en marxa l’any passat, i que permet quedar de forma directe amb l’alcalde per fer-hi un cafè, conèixer el funcionament de l’Ajuntament i de les diferents àrees de la seva mà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Ecologistes critiquen el nou carril bici entre Calella i Palafrugell

SOS Costa Brava critica que no s'han buscat alternatives al carril bici de l'autovia de Palafrugell a Calella
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -