28.6 C
Pals
Dissabte, 12 juny 2021
- Publicitat -

L’Auditori Teatre Espai Ter reprèn l’activitat

El més llegit

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

Després del tancament del mes de març pel Covid-19, l’Espai Ter reprèn la seva activitat el mes d’agost amb diverses activitats de la Festa Major i del Festival de Música de Torroella de Montgrí.

Els equipaments de música i arts escèniques han estat els darrers a poder reprendre les seves activitats desprès de la parada del Covid-19. La Generalitat de Catalunya va emetre, al juliol, un Pla de represa d’arts escèniques i musicals que marcava les mesures generals de seguretat.  Al seu torn, cada equipament havia d’elaborar un Protocol específic general de seguretat i salut. A l’Espai Ter ja s’ha pogut redactar i per tant ja es pot tornar a programar, garantint condicions de seguretat i de salut.

L’activitat arranca amb les propostes musicals del 40è Festival de Torroella de Montgrí
Com cada any, la cita principal de l’equipament a l’estiu és el Festival de Torroella de Montgrí. En aquesta edició, es porten a terme quatre audicions que es varen iniciar el dissabte 8 d’agost amb una proposta de Jordi Savall i Hesperion XXI Orient-Occident.  El 15 d’agost es continuarà amb el violí i la direcció d’Amandine Beyer amb la proposta Gli Incogniti. El 18 d’agost es podrà veure un Monogràfic de Beethoven, amb  Locum Congregatio. Finalment el 20 d’agost, el pianista Josep Colom oferirà un concert de sonates de Chopin-Liszt. Tots els concerts son a les 22h.

L’humor d’en Peyu amb “El Gallardo Español” retorna el teatre a l’Espai Ter
El dijous 27 d’agost, a les 20:30h  en el marc de la Festa Major de Sant Genís es portarà a terme l’obra de teatre El Gallardo Español amb un dels humoristes del moment, en Peyu, que arriba a l’Espai Ter per a presentar el seu nou espectacle El gallardo español, un desbordant espectacle d’humor que posa en escena un clàssic de la literatura castellana de Miguel de Cervantes. Una divertida comèdia farcida d’ironia i sarcasme.

Lliurament de les Medalles del Montgrí
El dilluns 24 d’agost a les 19:30h, l’equipament serà l’escenari d’un dels actes centrals de la Festa Major: el lliurament de les Medalles del Montgrí guardó que l’Ajuntament atorga a persones o a entitats que s’han distingit en el treball del municipi. Aquest any la Medalla del Montgrí es concedirà als col·lectius dels serveis essencials que van treballar durant el confinament.

Cultura segura
Tal com ja s’ha comentat abastament, l’activitat cultural és una de les més segures. L’elaboració del Protocol de seguretat de l’Espai Ter ha comportat el desplegament de mesures de seguretat que van des del desplegament d’una senyalística, la desinfecció de l’espai abans de cada funció, entrades i sortides esgraonades, la limitació dels aforaments i l’obligatorietat de l’ús de la mascareta i del manteniment de la distància de seguretat entre altres.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -