8.5 C
Pals
Dijous, 25 febrer 2021

Un Acústica diferent però amb l’essència de sempre

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

Alumnes que lluiten contra el canvi climàtic des de les aules

Els alumnes de 1r d'ESO de l'escola Prats de la Carrera de Palafrugell estan desenvolupant un projecte que té de lema 'El mar comença aquí'. Volen conscienciar la població sobre la importància de cuidar el medi ambient i no llençar brossa pel vàter o pels embornals.

Esther Vilert: “Durant 3 setmanes vacunarem a majors de 80 anys i persones dependents”

La directora d’atenció primària del Baix Empordà recomana esperar rebre la trucada del centre mèdic per no col·lapsar línies i alentir el procés de vacunació
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

El festival Acústica de Figueres, que vol continuar sent un referent musical per a la ciutat, tornarà els dies 27,28 i 29 d’agost en un format diferent i de pagament a causa de la Covid-19. Aquesta nova aposta per part de l’organització, duu el nom de “Les nits d’acústica” i consistirà en un cicle de concerts que es faran en tres espais emblemàtics de la ciutat; el Parc de les aigües, el Claustre de Ramon Muntaner i el Teatre Jardí.

Pel que fa al cartell, podreu trobar varietats musicals molt diverses i per a tots els públics. Entre d’altres podreu gaudir dels Sopa de Cabra, Stay Homas, Miki Núñez, Doctor Prats, Suu i molts més.

Pel que fa als més menuts, enguany es manté l’Acustiqueta amb les actuacions dels reconeguts empordanesos El Pot Petit i la barcelonina Dàmaris Gelabert.

Les entrades es podran reservar a partir de les 20:00h de la tarda a través de la pàgina web del festival.

Els impulsors del festival, esperen transformar Figueres en l’epicentre musical del país durant uns dies, i a banda d’això, generar uns dos-cents llocs de feina.

L’entrada Un Acústica diferent però amb l’essència de sempre ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Pla de xoc d’ajudes a Palafrugell per pal·liar la crisi de la COVID-19

Serà una reducció d’impostos i taxes, l ajudes directes i ajudes a les persones més vulnerables

Altres notícies