6.4 C
Pals
Dimecres, 6 desembre 2023
- Publicitat -

L’educació secundària de l’Escola Vila-romà de Palamós tindrà un edifici annex construït per la Generalitat

Aquesta escola havia acollit només alumnes d'Infantil i Primària. Fa dos anys s'hi van incorporar els estudis d'ESO

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Vila-romà de Palamós, que és Institut-Escola des de fa dos anys, tindrà ara un edifici annex per desenvolupar-hi l’Educació Secundària Obligatòria. Laura Lafarga, regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palamós, va comentar al Diari de Girona que «la Generalitat té el compromís de construir-lo i ja està posant els recursos per elaborar el projecte d’aquest edifici annex».

Actualment, l’escola no disposa de mòduls per poder encabir tot l’alumnat de secundària. A més, s’estan trobant amb la problemàtica que aquest va augmentant any rere any. Ara mateix, el centre té una centena d’alumnes de primer i segon d’ESO que estan fent les classes a l’antic edifici escolar del centre, que fa uns anys s’havia transformat en l’Aula d’Aprenentatge municipal.

Laura Lafarga també va comentar al mateix diari que haver incorporat l’educació secundària al Vila-romà els ha suposat una millora considerable al municipi, ja que anteriorment només existia un institut públic i un centre privat. D’aquesta manera, s’han pogut descongestionar les línies. Ara s’espera que la Generalitat pugui tirar endavant el projecte.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
00:04:28

Empordà 2030 – El miracle de l’Espai Ter

En el quart bloc dels reportatges Empordà 2030, sobre Cultura, descobrim més a fons la programació de l'Espai Ter de Torroella de Montgrí.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -