14.9 C
Pals
Dimecres, 17 abril 2024
- Publicitat -

L’energia d’Els Amics de les Arts omple el Cap Roig

La connexió amb el públic va ser un dels punts més especials de la nit

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Fotògraf: José Irún

Aquest diumenge 25 de juliol Els Amics de les Arts van fer un dels concerts més especials de la seva trajectòria al Festival Cap Roig de Calella Palafrugell, que s’acaba d’estrenar. Amb una energia increïble que de seguida van aconseguir transmetre el públic, el grup va tocar un repertori complet i farcit de cançons noves i dels seus temes més famosos. Ho van fer, a més, acopanyats de la violoncelista Maria de Palol i la ballerina Idu Massa. 

“No vam saber tornar” és la cançó que obre l’últim disc d’Els Amics de Les Arts, “El Senyal que Esperaves” (2020), i també va obrir el concert. Al final, no podien tancar-lo amb una altra cançó que no fos “Jean-Luc”, un dels seus grans èxits. Entremig, tot de cançons que van aconseguir arribar al públic: des de l’emoció de “Louisiana o els camps de cotó” fins les ganes de ballar durant “El seu gran hit” o “El meu cos”. 

La connexió amb el públic va ser un dels punts més especials de la nit. Dani Alegret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué van de mostrar, una vegada més, que són uns experts en fer riure (i somriure) la seva audiència. Una audiència totalment implicada, fins i tot per a l’hora d’arrancar-se a cantar una balada improvisada sobre en Guillem, el noi de la parada de marxandatge que hi havia fora el recinte. Tot plegat, creant un ambient íntim i divertit del que tothom va sentir que en formava part i que ens va tenir totalment entretinguts tot el concert.

En definitiva, un concert molt especial tant pel públic com pel mateix grup, qui ha reconegut a les xarxes socials que va ser un dels dies en què “tot quadra”, d’aquells en què “penses que no voldries ser enlloc més”. Doncs això. 

https://www.instagram.com/p/CRxO52LMX56/?utm_medium=copy_link

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El festival IDILIC es queda a Sant Feliu de Guíxols fins el 2027

A més, l'edició d'enguany comptarà amb un doble escenari, una zona més amplia de concerts, més activitats, un 25% més de públic i tot un seguit de millores que s'incorporen a aquest festival.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -