15.3 C
Pals
Diumenge, 2 octubre 2022
- Publicitat -

Les deixalleries del Baix Empordà no són accessibles pels ciutadans durant el coronavirus

Tot i que l’Estat d’Alarma no permet accedir a les deixalleries, els ajuntaments segueixen avisant als ciutadans. Ara però han obert les deixalleries només pels industrials i autònoms que han tornat a la feina

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els ajuntaments del Baix Empordà segueixen avisant que les deixalleries segueixen tancades durant l’època de confinament pel coronavirus al Baix Empordà. Avisen, que només hi poden accedir als industrials que tenen permís de treball.

Entre alguns municipis que no permeten accés hi ha el de Pals i el de Sant Feliu de Guíxols. De fet, a Pals, fins aquest mateix divendres, la deixalleria municipal estava tancada completament, com a Castell-Platja d’Aro. Ara però, els industrials que ho necessitin podran accedir de dimarts a dissabtes a la deixalleria de Pals. Com també a la de Sant Feliu.

Això sí, Tili Ribera, regidora de Neteja i Recollida i tractament de residus de Sant Feliu de Guíxols, ho explica a l’emissora municipal.

De fet, Ribera, assegura a la mateixa emissora que si s’aprofiten aquests dies per fer neteja a casa, qualsevol residu s’haurà de guardar fins que s’instauri la recollida selectiva porta a porta. Tot per evitar possibles contagis als veïns i veïnes.

Per aquest mateix motiu, la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols, s’encarregarà de multar a “qui actuï d’aquesta manera” com ha explicat l’Ajuntament ganxó.

A un altre municipi del Baix Empordà, a Pals, també recomanen guardar els residus que no es poden portar fins a la deixalleria. El consistori, en aquest cas, recorda que només empresaris i autònoms hi poden accedir per si han reprès la seva activitat professional.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Torna l’Empremtes amb els primers confirmats

El cicle de música Empremtes torna a la càrrega amb els primers artistes confirmats. El festival que aposta per la música de cantautor a moltes sales de la capital catalana, comptarà amb músics com El Niño de la Hipoteca, Raquel Lúa i Magalí Sare. Però, aquests són els primers noms que es desvelen del cartell
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -