13.9 C
Pals
Divendres, 5 març 2021

Les jornades de la clova de Torroella i l’Estartit, reivindiquen el parc natural

Aquest any s'incorpora a la campanya l'Oli Cau del Duc, una nova marca que s'ha començat a comercialitzar fa pocs mesos

El més llegit

MAPA: Com avança la vacunació al Baix Empordà, municipi a municipi

Les campanyes de vacunació segueixen avançant. Aquesta setmana ja s’ha començat a vacunar a ciutadans de més de 80 anys al mateix temps que també s’administren les dosis d’AstraZeneca als docents de menys de 55 anys. Fem un repàs de com està la situació al Baix Empordà.

Alerta per múltiples robatoris a comerços de Palafrugell

Els comerços del centre de Palafrugell estan en alerta després que hi hagi hagut diversos robatoris continuats. Concretament, han...

#FactCheckCapital: No, la família de porcs senglars no passeja per Platja d’Aro, és Israel

Un vídeo que ha circulat per les xarxes mostra un grup de porcs senglars, els usuaris diuen que és a Platja d'Aro, però Ràdio Capital ha verificat el vídeo i està gravat en un altre indret

Compartim-nos, cuidem-nos

Des de ja fa un temps, en les trobades casuals amb amics, un tret comú en les converses ja...
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Les XXIV Jornades Gastronòmiques de “Tastets de Mar: la clova”, de Torroella de Montgrí i l’Estartit es reivindiquen com a aparador del potencial que té el producte de proximitat vinculat al Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.

Les jornades, que es desenvoluparan durant tot el mes de juny, estan organitzades per l’Estació Nàutica L’Estartit–Illes Medes i compten amb la participació dels restaurants Picasso, de Torroella de Montgrí, Club Nàutic Estartit, La Xula, Alba, La Gaviota, Medes II, Can Dalfó, La Sal i Nereida, de l’Estartit, que mostraran tota la seva creativitat i destresa a l’hora d’elaborar menús ben diversos, regats amb vins del Celler Castell de Peralada, patrocinador de les jornades. Es tracta, doncs, d’una proposta gastronòmica busca difondre el potencial de la restauració local, combinada amb els productes del nostre litoral, i que ho fa amb uns preus que van dels 35 als 42 euros.

A més, aquest any s’incorpora a la campanya l’Oli Cau del Duc, una nova marca que s’ha començat a comercialitzar fa pocs mesos. Es tracta d’una iniciativa impulsada per 9 productors del parc natural que estan recuperant oliveres centenàries de la varietat Argudell,  a partir de les quals elaboren un oli de la màxima qualitat seguint, a més, el mètodes de la producció integrada, respectuosos amb la salut humana i el medi ambient.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Altres notícies