23.5 C
Pals
Divendres, 29 setembre 2023
- Publicitat -

Les obres del carril bici al carrer Nàpols de Palamós arriben al seu final

Les tasques d'aquest tram de carril bici s'han realitzat entre el carrer de Santiago Bañeras i l'avinguda de Catalunya i servirà per unir el Pont de Ferro amb l'avinguda de Catalunya i l'IES Palamós

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Les obres del nou tram del carril bici situat al carrer Nàpols de Palamós ja estan quasi a punt. Concretament, es tracta de la zona que passa per la vorera del carrer Nàpols i en la secció que va entre el carrer de Santiago Bañeras i fins a l’avinguda de Catalunya. Aquest carril bici és clau per poder unir el camí procedent de Mas Gorgoll amb el passeig del Mar.

Les tasques de construcció van començar a mitjans del mes de novembre passat amb la retirada de les arrels dels vells plataners que havien provocat desperfectes en algunes parts de la vorera. El pressupost global d’aquestes obres és de de 32.292,13 € i inclou la construcció d’un parterre vegetal, la substitució dels trams de paviment danyat de la vorera i la creació del nou carril bici.

En total, aquest carril bici ocupa 162 metres amb una amplada de 2 metres. Gràcies a aquest s’uneix la via verda procedent de la zona del Mas Gorgoll i Pont de Ferro, i es connecta amb l’avinguda de Catalunya i el tram de carril bici ja realitzat que passa en paral·lel a la plaça de Josep Sarquella.

L’any 2016 el consistori va fer públic el nou itinerari per a bicicletes que s’afegia al que ja tenia el municipi en l’àmbit de la ronda de l’Est i que connecta el nucli urbà amb la zona de Castell i els municipis de Mont-ras i Palafrugell. Amb la construcció del nou tram, aquest vial es podrà bifurcar enllaçant ara amb l’avinguda de Catalunya i l’IES Palamós, i en un futur, connectant definitivament amb el passeig del Mar.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Uni Girona vol oblidar el mal començament de Lliga Femenina, aquest cap de setmana a La Seu d’Urgell

I és que la Lliga regular queda aparcada aquest cap de setmana, just quan s'ha jugat només una jornada, i la Federació Catalana de Bàsquet ha programat la fase final de la Lliga Catalana des d'avui divendres
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -