5.4 C
Pals
Diumenge, 27 novembre 2022
- Publicitat -

Les pluges del cap de setmana produeixen filtracions al sostre de l’escola Joan Margarit de la Bisbal

La direcció assegura que les classes es fan amb normalitat i el consistori afirma que cap aula està inutilitzada

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Plou sobre mullat a l’escola Joan Margarit de la Bisbal d’Empordà. Les fortes pluges d’aquest divendres i dissabte han provocat noves filtracions a la teulada del centre i l’aigua ha mullat algunes de les aules. Aquestes filtracions es produeixen un mes després de la pedregada excepcional que va provocar destrosses a les teulades de molts edificis del municipi.

Aquest divendres les famílies del centre es van reunir amb la direcció, l’alcalde de la Bisbal d’Empordà i representants del Departament d’Educació. En aquesta trobada, diversos membres de l’AFA expliquen que Educació va garantir que s’havien tapat d’urgència tots els forats a la teulada i, per tant, l’escola era un edifici segur.

Malgrat tot, les famílies estaven preocupades per les fortes pluges i des d’Educació es va insistir que les classes eren un espai segur gràcies a aquesta primera intervenció que s’havia fet. Malgrat tot, l’aigua va acabar entrant a les classes i van provocar que caigués trossos de guix del sostre. També es van mullar taules i cadires, material escolar i un armari amb ordinadors.

El diumenge a la tarda una brigada municipal va netejar totes les classes i també s’hi van afegir algunes famílies d’alumnes del centre. Entre tots van retirar les restes de guix i van assecar taules i cadires, a l’espera de saber què passaria amb els ordinadors i la resta de material afectat.

Des de la direcció del centre han assegurat que aquest dilluns al matí les classes s’han fet amb total normalitat. A més, la regidora d’Educació de la Bisbal d’Empordà, Laia Torroella, ha destacat que “no hi ha cap aula inutilitzada” a causa de la pluja. Torroella ha recordat que les fortes pluges han provocat filtracions perquè la teulada no està reparada de forma definitiva i que aquesta és una situació que altres edificis del municipi també han patit a causa de les pluges del cap de setmana. Les famílies, ara, mostren la seva preocupació per l’avís de pluges d’aquest dimecres i les noves afectacions que podrien provocar a l’edifici.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -