17.5 C
Pals
Dimecres, 7 juny 2023
- Publicitat -

Judit Lloberol: “Les previsions apunten a un 80% d’ocupació d’allotjaments a la Costa Brava aquest cap de setmana”.

Aquest és el primer cap de setmana amb mobilitat per lliure per tot el país, i sempre i quan es respecti el nombre màxim de persones – 6 a l’aire lliure i 4 en entorns privats – ja no cal tenir en compte si els grups pertanyen a una mateixa bombolla familiar o no.

La gerent del grup Costa Brava Centre, Judit Lloberol, ha parlat avui amb nosaltres durant el Supermatí, per explicar-nos com les modificacions de les restriccions i les previsions meteorològiques han afectat les previsions d’ocupació hotelera en els propers dies.

Quan es va saber la notícia del desconfinament comarcal les previsions van ser molt positives. Al llarg d’aquesta setmana hi ha hagut, però, algunes cancel·lacions a causa de les previsions meteorològiques. No obstant això, aquestes cancel·lacions han sigut una petita minoria davant el gran augment de reserves.

Segons la informació de diferents hotelers del sector es preveu entre una 75 i un 80 % d’ocupació en els establiments de tota la Costa Brava. No es preveu que aquest cap de setmana s’arribi a les mateixes xifres que durant Setmana Santa, que van ser molt bones, però si que a partir d’aquest intèrval d’entre 75 i 80 % d’ocupació es preveu encara un creixement més gran en les setmanes posteriors, sobretot a partir de la segona setmana de maig.

Judit Lloberol afegeix un punt d’optimisme a totes aquestes dades. El balanç entre nombre de rebrots després de Setmana Santa i les xifres d’ocupació durant el mateix període fa pensar que cada vegada es podrà tenir una mobilitat més laxa. El nombre de vacunacions en augment també fa pensar que progressivament les mesures aniran sent menys restrictives i que aviat es podran recuperar els nombres en els que ens movíem abans de la pandèmia.

 

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios