10.7 C
Pals
Dissabte, 6 març 2021

De 18 a 60 estudiants: l’escola d’Ullà es fa gran

El més llegit

Alerta per múltiples robatoris a comerços de Palafrugell

Els comerços del centre de Palafrugell estan en alerta després que hi hagi hagut diversos robatoris continuats. Concretament, han...

Absolt l’acusat de violar la festa major de Palamós una companya de feina i agredir sexualment una menor

La sentència conclou que "no ha quedat acreditat" que les relacions fossin "contra la voluntat" de les noies

MAPA: Com avança la vacunació al Baix Empordà, municipi a municipi

Les campanyes de vacunació segueixen avançant. Aquesta setmana ja s’ha començat a vacunar a ciutadans de més de 80 anys al mateix temps que també s’administren les dosis d’AstraZeneca als docents de menys de 55 anys. Fem un repàs de com està la situació al Baix Empordà.

Dos detinguts per cremar sis cotxes a Palafrugell, entre els quals el de l’alcalde

Poc abans dels incendis, els arrestats van comprar una garrafa de benzina
Avatar
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’escola d’Ullà ja té instal·lats al seu pati els mòduls prefabricats que han de servir per acollir aquest nou curs l’augment d’alumnes que ha viscut el centre. Segons l’ajuntament, fa cinc anys els estudiants no arribaven a 20 per la proximitat de l’escola de Torroella, però ara ha agafat una nova empenta per l’interès en l’escola rural, “menys massificada”. Arran de l’impuls de les famílies, el consistori i el Departament d’Ensenyament enguany el centre acollirà més de 60 alumnes. Ho destaca el seu alcalde, Josep López.

Els barracons restaran espai del pati, però és l’única solució que han trobat les institucions després de la negativa de les famílies a situar els mòduls a l’antic camp de futbol, a 200 metres de l’escola. En total, el nou espai doblarà la superfície actual del centre, que gairebé arribarà als 500 metres quadrats. El govern calcula que a mitjà termini l’escola haurà de conviure amb els barracons, encara que no tanca la porta en el futur a construir un edifici de nova planta.

L’escola d’Ullà, que acull també infants d’Albons i Bellcaire, es va reformar el 2001. Llavors, es va ampliar amb el menjador, lavabos i una classe.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Love of Lesbian ompliran el Palau Sant Jordi amb 5.000 persones en un concert pilot

Festivals per la Cultura Segura presenta un concert pilot per 5.000 persones amb l’objectiu d’establir un nou protocol per la celebració d’esdeveniments en el context actual. L’esdeveniment es durà a terme sense distància social i amb mascaretes FFP2 facilitades per l’organització, i s’efectuaran testos massius previs el mateix dia a diferents sales de concerts de…

Altres notícies