20.4 C
Pals
Dijous, 1 juny 2023
- Publicitat -

De 18 a 60 estudiants: l’escola d’Ullà es fa gran

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’escola d’Ullà ja té instal·lats al seu pati els mòduls prefabricats que han de servir per acollir aquest nou curs l’augment d’alumnes que ha viscut el centre. Segons l’ajuntament, fa cinc anys els estudiants no arribaven a 20 per la proximitat de l’escola de Torroella, però ara ha agafat una nova empenta per l’interès en l’escola rural, “menys massificada”. Arran de l’impuls de les famílies, el consistori i el Departament d’Ensenyament enguany el centre acollirà més de 60 alumnes. Ho destaca el seu alcalde, Josep López.

Els barracons restaran espai del pati, però és l’única solució que han trobat les institucions després de la negativa de les famílies a situar els mòduls a l’antic camp de futbol, a 200 metres de l’escola. En total, el nou espai doblarà la superfície actual del centre, que gairebé arribarà als 500 metres quadrats. El govern calcula que a mitjà termini l’escola haurà de conviure amb els barracons, encara que no tanca la porta en el futur a construir un edifici de nova planta.

L’escola d’Ullà, que acull també infants d’Albons i Bellcaire, es va reformar el 2001. Llavors, es va ampliar amb el menjador, lavabos i una classe.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Les municipals ja no són l’excepció

D’eleccions en eleccions i vota perquè et toca. L’endemà mateix de les eleccions municipals d’aquest passat diumenge ens van...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -