13.7 C
Pals
Dimecres, 1 febrer 2023
- Publicitat -

L’Espai Medes de l’Estartit estaria acabat el 2022

La segona fase del projecte ja està en fase de licitació

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’ajuntament de Torroella de Montgrí vol que l’Espai Medes de l’Estartit estigui acabat el 2022, segons el Diari de Girona. La segona fase del projecte ja està en fase de licitació, amb un import de 813.570 euros i un termini d’execució de cinc mesos. Amb aquesta fase es volen pavimentar i acabar la planta mirador amb els seus accessos, acabar la vorera i tancar la façana nord-oest, i també construir un ascensor. Amb aquesta, queden tres fases per acabar el centre d’interpretació de l’àmbit marí del Parc Natural de Montgrí.

L’objectiu és poder obrir el mirador a l’estiu, un punt d’accés lliure amb una panoràmica del port i les illes Medes i el Baix Ter, i instal·lari uns plafons informatius per explicar l’arxipèlag.

La tercera fase estaria enllestida a principis del 2021, i es desenvoluparien les instal·lacions i es tancaria l’edifici, amb un pressupost de 640.000 euros dels quals 300.000 estaran subvencionats: 200.000 euros dels fons FEDER de la Unió Europea i 100.000 euros de la Diputació de Girona.

La quarta fase és la museïtzació del centre d’interpretació amb una sala d’exposicions permanents i temporals i una zona de recepció, labavos i un bar. Aquesta fase està pressupostada en uns 360.000 euros, i anirà a càrrec del Parc Natural i està previst que acabi el 2022.

La primera fase del projecte va ser la construcció de l’edifici central, en forma de vaixell. En total, l’Espai Medes tindrà 2,2 milions d’euros, dels quals 1,4 milions són subvencionats.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Policia Local de Palafrugell posa en una marxa una app per rebre avisos amb un botó d’emergència amb geolocalització

També té un servei d’alerta preventiva que permet a l'usuari deixar un avís quan marxa de casa o surt de festa.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -