6.5 C
Pals
Dimecres, 30 novembre 2022
- Publicitat -

L’Estartit reconegut per la transformació dels espais públics enjardinats

El premi Flors d'Honor atorga un reconeixement als municipis que treballen per la transformació dels espais públics millorant les zones verdes, l'Estartit ha rebut dues flors d'un màxim de cinc

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Entitat Municipal Descentralitzada de l’Estartit ha estat distingida amb dues Flors d’Honor 2019 pel moviment Viles Florides, promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC). Les Flors d’Honor són el reconeixement als municipis que treballen per la transformació dels espais públics a través de l’enjardinament i la millora de les zones verdes; i van d’una a cinc Flors, el màxim reconeixement.

Aquesta era la primera vegada que l’Estartit presentava candidatura al concurs i no és un fet gaire usual que en la primera ocasió es concedeixin dues mencions. A banda de la cura que es té des de l’EMD per fer un bon ús de la jardineria en el manteniment de l’espai públic, un dels fets que ha estat determinant per a l’obtenció del guardó ha estat el projecte per desurbanitzar i regenerar ambientalment la Pletera.

Moment de l'entrega del premi Flors d'Honor 2019 a l'EMD Estartit | Imatge de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí
Moment de l’entrega del premi Flors d’Honor 2019 a l’EMD Estartit | Imatge de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí

Francesc Ferrer, president de l’EMD, s’ha mostrat satisfet per la contribució que fa la Pletera a la millora de la qualitat de vida, el lleure i la projecció exterior de l’Estartit i de Torroella de Montgrí. Recorda, a més, que la finalització del Life Pletera ha permès al municipi assolir dos prestigiosos reconeixements internacionals com són el Top Ten Sustainable Destinacions i el premi Global Low Carbon Ecological Escenic Spots.

L’acte de lliurament dels Premis Viles Florides 2019 es va fer el divendres 27 de setembre al Parc del Nou Teatre de Lloret de Mar, enguany, capital del projecte. Va estar conduit per en Francesc Mauri, meteoròleg de TV3, en una gala a on hi havia representants de tots els municipis que estan adherits al programa de les Viles Florides. Van recollir el guardó el mateix Francesc Ferrer, president de l’EMD i el vocal de la Junta de Veïns, Ramon Planas. El president ha afirmat que continuaran treballant per millorar els resultats d’aquest any.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Arriba ‘La Festa’ de La Pegatina amb The Tyets, Jazzwoman i Santa Salut

“La Festa”, ja ho diu el mateix títol, és una celebració entre amics. S’ajunten quatre artistes (La Pegatina amb Santa Salut, The Tyets i Jazzwoman) per cantar al ritme d’aquesta merenga accelerada que barreja rap i melodies cantables en català. Es tracta d’un divertiment que es complementarà amb un videoclip fet a partir de resultats
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -