24.2 C
Pals
Diumenge, 19 setembre 2021
- Publicitat -

L’Hospital de Palamós crea una unitat d’aïllament per infeccions a la quarta planta

Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

A l’Hospital de Palamós ja han acabat les obres per sectoritzar la quarta planta i fer una planta d’aïllament per tenir-hi pacients amb malalties infeccioses. Aquesta nova unitat està a la dreta de la planta. La zona on s’ha fet s’ha tacat i s’hi ha posat un nou control independent.

Fora de la unitat d’aïllament s’ha creat el nou despatx de supervisió de la 4a plana. A la vegada s’ha traslladat el despatx d’especialitat mèdiques i d’urologia a la 5a planta.

Aquesta intervenció forma part de les obres d’adaptació que s’han de realitzar per tal d’atendre millor els pacients COVID19:

  • Hospital de Palamós: Nova unitat d’aïllament a la 4a planta d’hospitalització i reforma de la Unitat de Cures Intermèdies (UCIM)
  • Palamós Gent Gran:  Nova unitat d’aïllament

Per fer front a la despesa que s’ha calculat que tindran aquestes obres d’adaptació, al voltant de 600.000€, es va iniciar fa 15 dies una campanya de mecenatge per ajudar a cobrir una part de la despesa.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Denuncien l’espoliació dels últims exemplars de corall vermell en les aigües de Sant Feliu de Guíxols

El corall ha estat espoliat malgrat que la seva pesca ha estat prohibida per la Generalitat de Catalunya i el govern espanyol. Ara, hauran de passar almenys quatre generacions per poder observar un exemplar similar. 
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -