19.4 C
Pals
Dimecres, 12 juny 2024
- Publicitat -

L’Hospital de Palamós implementa un nou sistema de notificació de visites

El sistema començarà a funcionar aquesta setmana i ha de servir per permetre als usuaris confirmar si poden venir o no a la cita

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Hospital de Palamós ha implementat un nou sistema de notificació de visites que començarà a funcionar aquesta setmana. La voluntat és reduir el nombre de visites fallides incorporant la possibilitat de confirmar l’assistència. A més, es vol mirar de reduir les llistes d’espera.

La confirmació o no de la cita es farà a través d’un SMS amb un enllaç que mostrarà les visites pendents als usuaris. Caldrà confirmar llavors si es pot venir a la cita o no. En cas de no poder, es pot indicar la disponibilitat i des del centre miraran d’adaptar-se i reprogramar la visita. Al cap d’uns dies es tornarà a rebre un SMS per validar la noca data.

De cada visita s’informarà el centre, l’especialitat, el dia, hora i un codi per poder confirmar l’arribada de l’usurari. Si es tracta d’una prova també inclourà quines són les recomanacions i/o preparacions que s’han de tenir en compte. Des del SSIBE recorden la importància de no faltar a les visites confirmades i ser puntuals. A més, les visites es poden consultar a través de l’aplicació de La Meva Salut, l’aplicació de l’hospital i, ara també, des d’aquest enllaç SMS.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Lliuren les Banderes Blaves a 14 platges i 4 ports del Baix Empordà

Aquest guardó, que està reconegut a nivell internacional, s’atorga en 47 països dels cinc continents, i valora i premia la gestió ambiental, la seguretat de les zones de bany i les seves instal·lacions, la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -