19.7 C
Pals
Dimarts, 28 setembre 2021
- Publicitat -

L’hospital de Palamós remodelarà la planta baixa i l’àrea quirúrgica

David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’hospital de Palamós començarà aquest desembre la remodelació de tota la planta baixa i part de l’àrea quirúrgica per solucionar mancances en els espais. Les obres renovaran la cuina, ampliaran els vestidors i la cafeteria, crearan una nova zona per a la morgue, dues noves sales blanques a farmàcia i una sala d’endoscòpies nova i, a més, permetran renovar la sala de procediments.

En total, afectarà a més de 3.000 metres quadrats, encara que l’hospital garanteix que no s’interrompran cap dels serveis de l’hospital. Les obres es realitzaran en tres fases i es preveu que durin aproximadament dos anys, fins al novembre de 2019.

En un primer moment, s’adequaran els vestidors i cuina. A partir de l’estiu vinent les obres se centraran en la cafeteria, l’accés i la morgue. Finalment, fins a finals de 2019 afectaran el quiròfan, esterilització, farmàcia i manteniment.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Torroella de Montgrí impulsa un projecte per controlar la inundabilitat de la zona del Baix Ter

Un grup d’experts de la Universitat de Girona s’ha encarregat d’executar el pla. L’alcalde, Jordi Colomí, creu que és una obligació planificar de cara al futur davant l’agreujament de les inundacions pel canvi climàtic.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -