Sisena victòria del Girona lluny de Montilivi

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Amb una nova remuntada, el Girona s’assegura continuar liderant la Lliga una jornada més.

Davant d’un Rayo combatiu que va marcar ben aviat, els de Míchel van aconseguir la sisena victòria lluny de Montilivi amb fe i convicció.

Álvaro García als 5 minuts avançava els locals, però el Girona aconseguiria anivellar el marcador abans dels descans gràcies a un gran gol de l’ucraïnès Dobvyk.

A la represa, el Rayo tornaria a sortir amb gran intensitat enviant dues rematades al pal.

Els gironins, amb aquest pèl de fortuna, van ser capaços de contenir les embranzides del conjunt madrileny, fins que va arribar el gol de Savinho, aprofitant un refús del porter DImitrievski a xut de Dovbyk.

Era el minut 65, i a partir d’aleshores els blanc-i-vermells van aprofitar l’avantatge per consolidar el seu domini. Fins i tot, Stuani i Yangel Herrera haurien pogut ampliar el marcador.

Finalment, 1 a 2, i el Girona que reforça la seva primera posició, la qual conservarà com a mínim durant dues setmanes més degut a l’aturada per partits internacionals.