17 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Limitacions de trànsit a l’entorn de l’Escola les Gavarres i el carrer Raval de Cruïlles

Les obres a l'entorn de l'escola les Gavarres de Cruïlles comportarà diverses limitacions de trànsit durant més de tres setmanes

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Comencen les obres al carrer del Raval de Cruïlles, davant de l’Escola les Gavarres i la Sala de Cruïlles. A partir d’aquest dimecres hi haurà limitacions de trànsit per tal de poder desenvolupar les obres per millorar la circulació de vehicles.

De fet, la limitació del transit durarà entre tres i quatre setmanes. La primera fase servirà per poder fer els corresponents enderrocs de cara a l’obra. La segona fase mantindrà unes limitacions a la carretera d’entre dues i tres setmanes a causa de les vacances de l’empresa adjudicatària.

Durant aquest temps “es podrà circular amb limitacions” com ha explicat el consistori de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura. El motiu és que els treballs del paviment encara no estaran acabats del tot.

Mapa dels talls de trànsit a Cruïlles per la reforma de l'entorn de l'escola
Mapa dels talls de trànsit a Cruïlles per la reforma de l’entorn de l’escola

Durant les obres, l’accés al carrer Raval serà per la plaça de la Creu i restringit als veïns. D’altra banda, l’accés a Sant Miquel de Cruïlles serà per la carretera Gi-664. La zona de contenidors del carrer Raval es desplaçarà temporalment a davant de l’Escola Gavarres.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -