7.4 C
Pals
Diumenge, 4 desembre 2022
- Publicitat -

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell crea un guardó per reconèixer la trajectòria d’empreses liderades per dones

El reconeixement Empresa i Dona vol trobar exemples i referents que inspirin nous projectes

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) ha creat un nou reconeixement, Empresa i Dona, dirigit a empreses amb 25 anys o més de trajectòria liderades per dones. Aquest guardó busca fer visibles exemples d’èxit al municipi, per poder oferir referents femenins que inspirin nous projectes; i no deixar perdre aquest talent essencial del nostre país.

Amb aquest reconeixement, l’IPEP busca distingir les iniciatives empresarials liderades per dones, amb 25 o més anys de trajectòria; amb valors, promovent i valorant la persona i tenint un equilibri entre la competitivitat empresarial i la consciència social. Segons l’IPEP, aquestes empreses són un exemple del que la dona ha estat, és i serà, lluitant en el passat, per transformar el present i construir el futur.

Empreses beneficiàries
Poden ser beneficiàries d’aquest reconeixement les empreses amb establiment operatiu a Palafrugell que exerceixin una activitat econòmica  vinculada al comerç, serveis i indústria. En aquest cas no s’inclou el sector hoteler, perquè ja compta amb reconeixements propis dins el seu sector.

Les activitats econòmiques poden estar constituïdes com a persones autònomes, societats de responsabilitat limitada, societats anònimes, societats laborals o societats cooperatives.

En l’atorgament del reconeixement es valorarà el lideratge d’una dona en els darrers 25 anys, la trajectòria professional sense interrupció de l’activitat, una bona gestió ambiental de l’activitat, la participació activa en el món de l’associacionisme i la utilització de noves tecnologies de gestió, entre d’altres.

Les persones interessades poden consultar les bases i presentar la seva sol·licitud al web www.ipep.cat, fins al dimarts 30 d’octubre de 2022. L’acte de lliurament dels reconeixements, que són a títol exclusivament honorífic i no comporten cap aportació econòmica, es farà en acte públic i l’Ajuntament de Palafrugell i l’IPEP podran donar publicitat a les empreses guardonades.

Reconeixement Empresa i dona, IPEP, Ajuntament de Palafrugell

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -