2.5 C
Pals
Dilluns, 24 gener 2022
- Publicitat -

Francesc Ferrer: “Si el Club Llagostera jugués a l’Estartit, generaria molts avantatges pel municipi”

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

El Club Llagostera Costa Brava podria jugar a l’Estartit com a seu fixa. Es trata d’un tema molt embrionari que encara s’està treballant. Avui al Supermatí, Francesc Ferrer, president de l’EMD, ha explicat que hi veu moltes avantatges.

Generaria un moviment de gent constant a diari dels nens i nenes que juguen i les seves famílies, inclosos els caps de setmana. De fet, una de les premises que han posat des del EMD és incloure totes les categories del club per tenir assegurar aquest moviment. A més, Ferrer ha explicat que en un futur podria comportar les millores dels equipaments i instal·lacions esportives: “ara mateix estan correctes, però si vingués el club, les noves inversions estarien al seu càrrec”, ha explicat.

En aquest sentit, encara estan valorant com encaixar-ho econòmicament i quins tipus de concessions ho faran viable legalment. També ha explicat que cal ser sensibles amb el territori i la seva gent. En aquest sentit, ara mateix hi ha la pauta de no vetar ni impedir els clubs que hi ha actualment a l’Estartit: el de futbol femení -que ja hi ha un conveni i per tant no hi ha cap problema- i el Club Medes.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -