23.2 C
Pals
Diumenge, 16 juny 2024
- Publicitat -

Lluís Puig, alcalde de Palamós: “L’Hospital de Palamós no ha arribat al límit, però va pujant.”

L'Ajuntament ha suspès el cobrament de tots els tributs que es generen des del consorci.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Lluís Puig, alcalde de Palamós: "L'Hospital de Palamós no ha arribat al límit, però va pujant."
Loading
/

“A Palamós no s’ha arribat el punt àlgid d’afectats de l’epidèmia. Des de l’Hospital s’ha fet una previsió i s’han suspès les visites i operacions no urgents per alliberar espai per preveure quan arribem a l’espai àlgid de l’epidèmia.” Així ho va explicar l’alcalde l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, a Ràdio Capital el passat dijous.

Avui, dissabte, ens ha confirmat que “de moment aguantant”, i que “va pujant poc a poc però no s’està arribant al límit.”

A l’entrevista al Supermatí, Puig va dir que a l’Hospital hi havia material per uns dies però que depèn de l’ús que se’n fes, s’ha d’anar veient si en mancarà o no. També va dir que qualsevol aportació voluntària de la gent, serà benvinguda per complamentar el que ha aportat l’Institut Català de Salut.

“L’afectació del coronavirus a l’Hospital de Palamós no fa que hagin de doblar torns, però sí que hi ha inquietud segons com evolucioni el tema.” L’alcalde va descriure la situació com a “calma tensa.”

Ara mateix, segons va dir Puig, no hi ha cap afectació a mercats o supermercats, segons la ronda que estan fent per localitzar possibles incidències.

Puig també va agrair al sector sanitari a seguretat la feina que estan fent i va felicitar la població de Palamós i Sant Joan per estar respectant “en un percentatge altíssim” totes les instruccions.

Les conseqüències econòmiques

L’alcalde de Palamós, Lluís Puig, va dir que a hores d’ara no tenen constància d’alguna empresa que ja hagi determinat que haurà de tancar, però va dir que és “indiscutible” que, tenint en compte que el 70% del volum de negoci s’orienta al sector serveis, hi haurà una incidència molt directe. A nivell industrial, de moment no tenen constància de cap afectació.

Pel que fa a lloguers d’apartaments turístics i hotels, va dir que hi ha hagut una “suspensió general”.

L’Ajuntament, per això, ha suspès el cobrament de tots els tributs que es generen des del consorci.

 

L’ocupació de la via pública i la taxa de la llar d’infants els dies que no hi hagi hagut servei no es cobraran. També tenen previsió per pagar els rebuts de l’aigua que no puguin fer front les famílies. Les principals mesures econòmiques, va dir, han de venir de l’Estat i des de la Generalitat, “però des d’aquí estem oberts a ajudar la gent del nostre municipi.”

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí:

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Massi Baix Ter aconsegueix el doble en una prova de la Copa d’Espanya a Abanilla

Ainara Albert ha quedat primera en la prova i el segon lloc ha estat per Íngrid Ruiz.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -