17.3 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

L’oncotrail

Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
L'oncotrail
Loading
/

 

Bon dia a tots. Aquest cap de setmana passat vaig córrer per primer cop a l’Oncotrail de Palafrugell. I quina gran experiència! No m’ho esperava pas.

Quan em van proposar de participar-hi, amb una colla de la bisbal, em va costar decidir-me. No sóc gaire de fer proeses físiques, m’agrada l’esport, però amb moderació. Aquesta moda de fer triatlons i curses de 300.000Km no la veig gaire clara, la veritat. Només pensar-hi ja em lesiono i em fan mal els tendons.

Però bé, em van assegurar que anaven a gaudir-ho i que el benestar de tot el grup per ells era primordial. A més a més, tots els entrenaments anaven acompanyats del corresponent dinar, i clar, em van convèncer.

I quin gran encert! Cal felicitar als organitzadors, als participants i a qui va tenir la idea, perquè aquest cursa és un gran valor per Palafrugell.

L’Oncotrail és una cursa per equips de 100 km organitzada per la Fundació Oncolliga Girona, l’Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell i que té com a objectiu recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer.

És la barreja d’aquesta funció solidària i esportiva que la fa gran. I gran ho és, perquè 140 equips de 8 persones fan més de mil corredors, tots entusiasmats per participar. I gran és el paisatge d’aquests 100Km, què n’hem de dir del nostre Empordà! I gran també és l’import que s’ha recaptat, 167.468,42 euros, fins ara.

Resumint, que em va encantar. No només no em vaig lesionar sinó que ara estic més atlètic i me’n queda un record molt agradable.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios