23.6 C
Pals
Diumenge, 16 juny 2024
- Publicitat -

Lurdes Galceran: “A la Fira del Conte de Palamós, hi haurà enguany una activitat per als 0-3 anys”

El proper dissabte, entre les 11h del matí i les 21h del vespre, el passeig del Mar de Palamós tornarà a acollir la Fira del Conte. Es tracta de la 3era edició tot i que l’any passat no es va poder fer a causa de la COVID-19. L’objectiu és promoure la literatura infantil i juvenil mitjançant els contes i els àlbums il·lustrats. La Fira és organitzada per l’entitat local Associació Viu Cultura amb el suport de l’Ajuntament de Palamós, de la Biblioteca Municipal Lluís Barceló i Bou i del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona.

Al Supermatí d’avui hem entrevistat Lurdes Galceran, una de les responsables de la Fira, perquè ens doni detalls sobre l’organització i el contingut. Enguany, a causa de les mesures per la COVID-19, hi haurà diverses restriccions quant als horaris, llocs i inscripcions.

Pel que fa al contingut, la fira comptarà amb editorials i llibreries i hi haurà una vintena d’activitats com ara els contacontes, tallers, xerrades o animació infantil. A més, després de la presentació de les obres a les carpes, els autors en faran la signatura a la seva paradeta. Finalment, hi podrem trobar també alguns comerços, per exemple un de fusta artesanal.

Les novetats d’enguany seran per una banda una activitat per als 0-3 anys a les cinc de la tarda i per l’altra un il·lustrador i una interpretació de signes per al nou conte d’Olga Cercós.

 

Us podeu inscriure a les activitats a: [email protected]

 

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios