25.3 C
Pals
Dijous, 18 juliol 2024
- Publicitat -

M’acompanyeu amb el vostre vot al premi Cuiner de l’Any 2016?

Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
M'acompanyeu amb el vostre vot al premi Cuiner de l'Any 2016?
Loading
/

 

La fama de bona gastronomia de l’Empordà es deu als cuiners o a la riquesa del nostre paisatge? Jo crec que els cuiners som fills d’aquest territori que ens ha criat i ens ha fet créixer amb la diversitat dels nostres mercats, miralls del nostre mar i muntanya que tots sentim en la nostra essència.

És per això que quan em van proposar com a candidata a guanyar el Premi Cuiner de l’Any 2016, vaig pensar de seguida que hi hauria de participar en nom i representació del meu petit Empordà, que per davant de tot està el reconeixement territorial. He utilitzat el paisatge com a discurs de la meva cuina, la sensibilitat de treballar amb les plantes i flors, em ve inspirada per la mateixa natura. I la meva raó de ser i estar li dec al meu Empordà. Utilitzo la meva professió de cuinera com a eina per establir una connexió entre la natura i les persones, sento que és una missió que em ve encomanada per una força sobrenatural, inclús m’atreviria a dir que ho visc com a una missió de vida.

Quan un client em torna a veure al meu restaurant i em diu que des que ha llegit algun dels meus llibres o des que ha menjat algun dels meus plats, ara ja no ha tornat a mirar de la mateixa manera el paisatge, i que les passejades per camins ara tenen un altre sentit… Aquest si és el premi més important que puc rebre.

Per tant si el dia 23 d’octubre, dins el marc del Forum Gastronòmic de Barcelona, aconseguim guanyar el Premi Cuiner de l’Any 2016, el dedicarem amb honors al nostre Empordà.

Si encara no ho heu fet us animo a votar a través d’aquest enllaç. Seleccioneu el meu nom i cliqueu votar!

Moltes gràcies! Salut i flors!

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios