11 C
Pals
Dissabte, 26 novembre 2022
- Publicitat -

Maite Bravo és la candidata de La Bisbal En Comú Podem – En Comú Guanyem a l’alcaldia de la Bisbal

En Comú – Podem presenta la seva candidatura a l'ajuntament per les eleccions municipals

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La formació “La Bisbal En Comú Podem-En Comú Guanyem” presenta la seva candidatura de la confluència d’esquerres progressistes i ecosocialistas ICV-EUiA-PODEMOS, amb la Maite Bravo, com a cap de llista per a les municipals 2019 de la Bisbal d’Empordà. Bravo, actualment és Regidora d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de la Bisbal des del 2015.

La Bisbal en Comú Podem presenta un projecte de govern municipal amb un programa de propostes socials, econòmiques i de gestió de la ciutat per articular una Bisbal que recuperi el seu protagonisme com a capital de la comarca del Baix Empordà. Una ciutat innovadora, cohesionada i diversa alhora que permeti desenvolupar polítiques de proximitat que donar resposta als reptes i necessitats de la societat bisbalenca actual a curt, mig i llarg termini.

La llista la conformen independents i militants de ambdues formacions que es declaren activistes socials, ecologistes, feministes, pacifistes, animalistes, lluitadors històrics en defensa de la democràcia, ex-regidores i tècnics municipals, professors, psicòlegs educadors, tècnics sanitaris, jubilats, empleats, aturats, totes elles persones actives,compromeses amb l’objectiu de treballar per construir una Bisbal millor per a tothom.

Darrera de Maite Bravo i com a número 2 de la candidatura de La Bisbal En Comú Podem – En Comú Guanyem figura Daniel Lòpez, treballador de l’ajuntament de Calonge, el segeix Esperança (Zeta) Figa coneguda activista medi ambiental i Bilal Bensahid Zahuan  estudiant de Ciències Polítiques a la Universitat de Girona. Tanca la llista amb el número 17 l’històric sindicalista Manel Lara Guillén.

Aquesta és la candidatura de La Bisbal En Comú – Podem – En Comú Guanyem a la Bisbal

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -